Ilmoittautumislomake: talvileirit 2018

Voit ilmoittautua tällä lomakkeella Leirikesä ry:n talvikauden 2018 kaikille leireille. Täytä jokaisesta leirille ilmoitettavasta lapsesta oma lomake. Lue huolellisesti jokaisen kentän täyttöohjeet sekä maksu- ja peruutusehdot. Käsittelemme kaikki tiedot luottamuksellisesti emmekä luovuta henkilötietoja eteenpäin. Lomakkeella annetut tiedot siirretään suojatun yhteyden yli palvelimelle.

Saat vahvistuksen leirijaksosta sähköpostitse, jos annat lomakkeella sähköpostiosoitteesi. Saat vahvistuskirjeen myös lomakkeella antamaasi lapsen kotiosoitteeseen. Kirje sisältää laskun sekä tietoa leirijaksosta. Tiedotamme leirijonoon jääneille varaustilanteesta vain hakemuksessa ilmoitettuun 1. huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Suosittelemme sähköpostiosoitteen ilmoittamista.

Yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin vastauksen saat usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli kysymykseesi ei löydy vastausta tai haluat lisätietoja, ole yhteydessä toimistollemme. Voit myös kysyä verkkosivun chatissa aina kun näet sivun oikeassa reunassa vihreän chat-ikkunan.

Leirille voit ilmoittautua myös vaihtoehtoisesti tulostamalla paperisen hakulomakkeen () ja postittamalla sen Helsingin toimistolle.

Täyttöohje: Aloita lomakkeen täyttäminen valitsemalla millaiselle leirille teet ilmoittautumisen. Tämän jälkeen täytä lapsen tiedot kohdassa 1) Perustiedot. Myöhemmin lomakkeessa täytettävät kentät ja valittavissa olevat roolit sekä leirijaksot esitetään annettujen perustietojen perusteella.

Vinkki! Vihreää otsikkopalkkia klikkaamalla saat esiin lisää kenttiä tai voit piilottaa jo täytetyt kentät. Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä (*).

1) Perustiedot
Syntymäaika

Merkitse tähän vuosi, jolloin lapsi oli viimeksi Leirikesän leirillä tai jättäkää kohta tyhjäksi.

Anna tässä lapsen kotiosoite. Leirikirje ja lasku lähetetään tähän osoitteeseen.

Huoltaja 1

(040 123 4567)

(010 123 4567)

Huomaa: hakemukseenne liittyvät tiedotteet, viestit ja mahdolliset lisätieto- tai täydennyspyynnöt lähetetään vain tässä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Huoltaja 2

(050 123 4567)

(020 123 4567)

Tarkentakaa tarvittaessa alle.

Osoitetietojen käyttö

Leirikesä ry ei luovuta asiakastietoja ulkopuolisille. Osoitetietoja voidaan käyttää toiminnastamme tiedottamiseen, kuten Leirioppaan lähettämiseen suoraan kotiin tai Leirikesän toiminnasta tiedottamiseen sähköpostitse. Voitte kieltää yhteystietojenne käytön tähän tarkoitukseen poistamalla haluamanne valinnat alta.

2) Veikkauksen alennus

Yöleirin leirimaksuun on mahdollista hakea Veikkauksen alennusta. Veikkauksen alennuksella leirin hinta on normaalia hintaa edullisempi. Alennusta voi hakea tällä samalla lomakkeella vastaamalla alla oleviin alennusta koskeviin kohtiin.

Veikkauksen alennusta saavat automaattisesti kaikki tavalliselle lastenleirille osallistuvat brontot (B), jotka ovat joskus aiemmin osallistuneet Leirikesä ry:n järjestämälle yöleirille. Jos ilmoittaudut brontoksi, valitse alta "nuori ilmoittautuu brontoksi".

Valitse seuraavista tilanteeseesi sopivin vaihtoehto:


Perustele tässä omin sanoin lyhyesti alennuksen tarve. Pyydämme huomioimaan, että lastenhoitotarve ainoana syynä ei riitä vielä alennuksen saamiseen.

Voit kirjoittaa korkeintaan 2 000 merkkiä.

Jos haet Veikkauksen alennusta tai nuori ilmoittautuu brontoksi, tämä on pakollinen tieto. Merkitse tähän perheen nettotulot euroa/kk (eli tulot verojen ja muiden vähennysten jälkeen)

talouden kk-tulot ovat noin euroa kuukaudessa

3) Ryhmän valinta ja lapsen tuen tarve

Alla näkyvät vain ne ryhmävaihtoehdot, joihin lapsi voi syntymäaikansa perusteella ilmoittautua.


Täytä tämä kenttä siinä tapauksessa, jos valitsit ylempää Leiriläinen kehitysvammaisten ryhmään (K) tai Leiriläinen, joka voi tarvita omaa tai jaettua avustajaa (A). Jos valitsit Leiriläinen (L) tai Brontto (B), niin voit hypätä tämän kohdan yli.

Kuvaile tässä leirin arkisiin askareisiin liittyvien asioiden sujumista, kuten ryhmässä toimimisen taitoja ja niitä asioita, joissa lapsenne tarvitsee muita enemmän aikaa tai aikuisen tukea.

Voit kirjoittaa korkeintaan 2 000 merkkiä.

4) Leirien valinta

Voit ilmoittaa lapsen tällä lomakkeella useammalle leirille. Merkitse alle, kuinka monelle eri leirijaksolle lapsi voi korkeintaan osallistua. Lapsi voi osallistua pääsääntöisesti vuosittain yhdelle (1) leirille Veikkauksen alennuksella, ja lopuille leireille omalla kustannuksella.

Lapsi osallistuu korkeintaan

Merkitse haluamasi leirijaksot toivejärjestyksessä (1. toive, 2. toive jne.). Anna vähintään yksi leiritoive. Voit halutessasi vielä tarkastella eri leirijaksojen hintoja avaamalla leirihinnaston (avaa hinnasto).

 
 
 
 

Lapseen tai leiriin liittyvät mahdolliset lisätiedot voit kirjoittaa tähän. Jos samalle leirille osallistuu lapsen sisaruksia tai kavereita, niin voit kirjoittaa sisarusten/kavereiden nimet tähän. Voit tarvittaessa myös jatkaa aiempia vastauksia tässä.

Voit kirjoittaa korkeintaan 200 merkkiä.

5) Vahvistus ja hyväksyntä

Vakuutan, että tässä ilmoitetut tiedot ovat oikeat ja ajantasaiset ja hakemuksessa on mainittu kaikki leirille osallistumisen kannalta oleelliset tiedot.

Hyväksyn hakemusta lähettäessäni voimassa olevat maksu- ja peruutusehdot (linkki avautuu uuteen ikkunaan).