Vierailupäivä – tule leirille!

Leiriläisen perheen jäsenet ja muut vierailijat ovat tervetulleita tutustumaan leiriin leirin viimeisenä päivänä! Jokainen Leirikesän leiri päättyy aina vierailupäivään, jolloin myös huoltajat ja muu perhe voi käydä itse tutustumassa leirialueeseen paikan päällä – lapset myös esittelevät innoissaan leirialuetta ja kertovat samalla leirin sujumisesta. Vierailupäivänä on myös mahdollisuus tavata leirin ohjaajia ja muuta henkilökuntaa ja vaikkapa keskustella tarkemmin oman lapsen leirin sujumisesta.

Vierailupäivänä leirin ohjelma on suunniteltu vierailijoita ajatellen ja aikaa leirialueeseen tutustumiseen on jätetty runsaasti. Vierailijoiden on mahdollisuus nauttia leirillä leirilounas sekä kahvion herkkuja pientä korvausta vastaan. Varaathan lounasta ja mahdollisia kanttiiniostoksia varten myös hieman käteistä rahaa mukaasi, vaikka kesäleireillä voitkin maksaa myös yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Vierailupäivään kannattaa varautua myös hyvillä kengillä ja säänmukaisilla varusteilla.

Vierailupäivä Kiljavan Leirikesällä

Jokainen leiri päättyy vierailupäivään. Vierailupäivä on leirin päättymispäivä. Vierailupäivä alkaa klo 10 yhteisellä lipunnostolla ja päättyy viimeistään klo 13 leirin lopettavaan lipunlaskuun. Vierailupäivää ei halutessaan tarvitse viettää lipunlaskuun asti, vaan vierailijat voivat poistua leiriltä haluamanaan hetkenä.

Ajathan varovasti, sillä kapea hiekkatie leirikeskukseen voi olla vierailupäivänä ruuhkainen.

Vierailupäivä talvileireillä

Jokainen leiri päättyy vierailupäivään. Vierailupäivä on leirin päättymispäivä. Vierailupäivä alkaa klo 10 ja päättyy viimeistään klo 13 leirin lopettavaan lipunlaskuun. Vierailupäivää ei halutessaan tarvitse viettää lipunlaskuun asti, vaan vierailijat voivat poistua leiriltä haluamanaan hetkenä.
Ajathan varovasti, sillä kapea hiekkatie leirikeskukseen voi olla vierailupäivänä ruuhkainen.