Erilaisia leirejä kaikenlaisille lapsille!

Leirikesä järjestää runsaasti erilaista leiritoimintaa. Koululaisten kesäloman aikana järjestämme huippusuosittuja telttaleirejä Kiljavalla Hyvinkäällä sekä Porvoossa Nikuvikenissä. Partiolaisten päiväleirejä järjestämme eri puolilla pääkaupunkiseutua. Kansainväliset päiväleirit ovat Helsingin keskustassa.

Kesäkauden ulkopuolella tarjontamme koostuu erilaisista, eri mittaisista ja eri paikoissa järjestettävistä yö- ja päiväleireistä.

Kaikki Leirikesän leirit ovat kaikille lapsille avoimia, eli kaikenlaisten perheiden lapset voivat osallistua leirille! Leirille osallistuminen ei vaadi partioon tai esim. ammattiliittoon kuulumista.

Yöleiri luonnon helmassa on lapsen oma loma ja turvallinen seikkailu

Leirikesän yöleirit ovat kesäisin perinteisiä telttaleirejä, joissa päivisin tehdään vauhdikasta teemaohjelmaa, harrastekerhoja, nautitaan rauhallisista telttakylähetkistä oman ryhmän seurassa, sekä vapaa-ajalla kiipeillään esimerkiksi kiipeilyseinällä, hypitään trampoliinilla tai uidaan järvessä tai meressä – eri leiripaikoissa hieman erilaisessa ohjelmasisällöllä. Talvisin yövytään sisällä leirikeskuksessa ja ohjelmaa toteutetaan niin ulkona kuin sisällä.

Yöleirillä ollaan leirin alusta loppuun, eli lapset yöpyvät leirillä. Yöleireille voivat osallistua noin 7-16 -vuotiaat lapset ja nuoret. Yöleireillemme voivat osallistua myös kehitysvammaiset lapset ja nuoret sekä avustajan tukea tarvitsevat lapset.

Seuraavaksi ajankohtaiset yöleirit:

Lue lisää yöleirien olosuhteista ja ohjelmasta >

Päiväleirit ovat lapselle uutta ja kivaa tekemistä lähellä kotia  

Päiväleireillä ohjelmaa on yleensä noin klo 9.00-16.00.

Partiolaisten päiväleireillä touhutaan partio-ohjelmaan tukeutuen. Leireillä tutustutaan lähiympäristöön retkeillen, nikkaroidaan, kokkaillaan ja tehdään muita kesätouhuja.

Kansainvälisillä päiväleireillä askarrellaan, pelataan ja leikitään, seikkaillaan lähiympäristössä ja tutustutaan muihin kulttuureihin kivassa seurassa. Leiripäivään kuuluu kaikilla päiväleireillä lounas ja välipala.

Päiväleirit ovat nimensä mukaisesti päivän mittaisia ja yöksi mennään kotiin nukkumaan. Päiväleirit on pääsääntöisesti tarkoitettu 7-12 -vuotiaille lapsille.

Seuraavaksi ajankohtaiset päiväleirit: