Kansainväliset päiväleirit

7-12 -vuotiaille (vuosina 2005-2010 -syntyneille)
4-6 -vuotiaille (vuosina 2011-2014 -syntyneille)

Tule viettämään hauskoja kesäpäiviä Leirikesän kansainvälisille päiväleireille!

Leireillä liikutaan, askarrellaan, leikitään ja pelataan, retkeillään kivoissa paikoissa ja nautitaan lomapäivistä hyvien kavereiden kanssa. Välillä käydään uimassa ja koetaan seikkailuita lähialueilla.

Voit osallistua yhdelle tai useammalle leirille kesän aikana. Neljällä peräkkäisellä leiriviikolla on aina eri ohjelma.

Leirikielet

Leirin ohjelma on suomeksi ja englanniksi: riittää, että lapsi osaa jompaa kumpaa leirikielistä. Ohjelman niin vaatiessa jaamme ryhmän puhekielen mukaan ryhmiin. Kaikki ohjaajamme puhuvat sekä suomea että englantia.

Leirin kesto ja aikataulu

Päiväleirit ovat viisipäiväisiä maanantaista perjantaihin juhannusviikkoa lukuun ottamatta, jolloin leiri on nelipäiväinen maanantaista torstaihin.

Päiväleireillä ohjelmaa on päiväaikaan ja illaksi mennään kotiin nukkumaan. Ohjaajat ovat lasten kanssa klo 8-17. Ensimmäinen ja viimeinen tunti on vapaata leikkimistä, jonka aikana huoltaja voi tuoda tai hakea lapsen joustavasti. Järjestettyä, yhteistä ohjelmaa leirillä on klo 9-16.

Leirimaksu

Leirimaksu sisältää ohjelman, lounaan, välipalan ja vakuutuksen leiripäivinä.

7-12 -vuotiaat:
Helsinkiläiset 150 € (juhannusviikko 120 €)
Muut 225 € (juhannusviikko 180 €)

4-6 -vuotiaat:
Leirimaksu 360 €

Ryhmäkoko

Ryhmäkoko koululaisten ryhmissä on 10-25 lasta/leiri. Ohjaajia on ohjelma-aikana 2-3 lapsimäärästä riippuen. 4-6 -vuotiaiden ryhmässä on enintään 10 lasta.

Leirin nimi Ajankohta Paikka Pituus