Terveyskysely lapsenne leiriä varten

Lapsenne hyvinvoinnin ja leirin mukavan sujumisen varmistamiseksi pyydämme Teitä täyttämään tämän terveystietolomakkeen huolellisesti.

Tämän lomakkeen kautta annettuja tietoja käsittelevät leirin ensiapuvastaavat. Annetuista tiedoista EA-vastaavat koostavat tarvittavat tiedot leirin muulle henkilökunnalle, kuten esimerkiksi lista erityisruokavalioista leirin keittiöhenkilökunnalle. Jos leirille osallistuu perheestänne useampi lapsi, täytättehän lomakkeen jokaisesta lapsesta erikseen.

Käsittelemme kaikki lomakkeella annetut tiedot luottamuksellisesti, emmekä luovuta henkilötietoja eteenpäin. Lomakkeella annetut tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden yli palvelimelle.

Täyttöohje: Aloita terveyskyselyn täyttäminen kertomalla lapsen ja huoltajan perustiedot. Täyttäkää jokaisesta lapsesta oma terveyskysely. Lukekaa huolellisesti ohjeet jokaisen täytettävän kentän yhteydessä. Jos jokin asia on epäselvä, niin voitte ottaa yhteyttä mm. sähköpostitse toimisto@leiri.fi tai kysymällä asiakaspalvelu-chatissa, kun olemme paikalla.

Vinkki! Vihreää otsikkopalkkia klikkaamalla saat esiin lisää kenttiä tai voit piilottaa jo täytetyt kentät. Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä (*).

PERUSTIEDOT

Antakaa tässä samassa kentässä sekä etu- että sukunimi

Antakaa tässä sellainen puhelinnumero, josta teidät tavoittaa varmasti leirin aikana

SAIRAUDET JA LÄÄKITYS

Kertokaa tässä, jos lapsellanne on sairauksia tai jotakin muuta leireilyyn vaikuttavaa, jonka voimme huomioida leirillä (esim. diabetes, epilepsia, dysfasia tms.)

Kertokaa, jos pakkaatte lapselle mitään lääkkeitä mukaan ja onko lääkitys säännöllinen vai otetaanko lääkettä tarpeen mukaan. Keräämme leirillä lasten kaikki lääkkeet säilytykseen ensiapuvastaavan tiloihin, jotta lääkkeet ovat suojassa. Vaikka lapsi olisi kotona tottunut huolehtimaan itse päivittäisten lääkkeidensä ottamisesta, voi leirielämän pyörteissä lääke helposti unohtua.

Leirin ensiapuvastaavat jakavat lääkkeet yleensä aamuisin (klo 9-11) ja/tai iltaisin (klo 20-21). Tarvittaessa lääkkeitä saa muuhunkin aikaan. Jos lääkityksen ajankohdalla ei ole merkitystä, niin jaamme lääkkeet edellä mainittuina aikoina. Tarvittaessa otettavia lääkkeitä saa hakea ensiapuavastaavien luota tarpeen tullen.

Muistathan kertoa myös lääkkeen annostuksen.

Muistathan kertoa myös lääkkeen annostuksen.

ALLERGIAT JA RUOKAVALIO

Onko lapsellanne ruoka-aineallergia, erityisruokavalio tai muu allergia?

Kertokaa ruoka-aineallergiat tarkasti, mikä aiheuttaa allergiaa. Esimerkiksi "raaka tomaatti, mutta kypsennetty tomaatti sopii." Kertokaa, mitä oireita se aiheuttaa, esim. "raaka tomaatti aiheuttaa ihottumaa ja kutinaa suussa".

Kertokaa, jos lapsenne noudattaa erityisruokavaliota (esim. laktoositon ruokavalio, kasvisruokavalio, sianlihaton...).

Kertokaa tässä muut mahdolliset allergiat ja yliherkkyydet (esim. lääkeaineallergiat ja siitepölyallergiat).

Leirillä voidaan tarjota maitoa ruokajuomana. Valitkaa alta lapsellenne sopiva maito.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Onko vielä jotain muuta huomioitavaa, joka voi vaikuttaa lapsenne leirillä toimimiseen?
Esimerkiski ujoutta, yö- tai päiväkastelua, unissakävelyä, pimeänpelkoa tai jotain muuta?

Voimme olla teihin yhteydessä ennen leiriä, jos haluatte kertoa tai keskustella jostakin lapsen terveyteen liittyvästä tai muusta leirielämään vaikuttavasta asiasta. Toivotteko yhteydenottoa ennen leiriä?