Leirille hakeminen

Leiriläisten hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, postitse saapuneet hakemukset ennen samana päivänä lähetettyjä sähköisiä hakemuksia. Poikkeuksena kehitysvammaiset (K), avustajalliset leiriläiset (A) sekä brontot (B) valitaan leireille viimeiseen hakupäivään mennessä saapuneiden hakemusten perusteella. Valintojen jälkeen leirille on mahdollista päästä, mikäli halutulle leirille jäi tilaa tai leirijaksolle tulee peruutuksia.

Sisarusten tai kavereiden kanssa samalle leirille haluavien lasten kannattaa kirjoittaa kaikkien samalle leirijaksolle haluavien lasten ja sisarusten nimet, jotta voimme huolehtia samalle leirille pääsemisestä paremmin. Verkkohakemuksessa sisarukset ja kaverit kysytään omassa kohdassaan.

Hakulomakkeeseen kannattaa merkitä parinkin eri leirin ajankohtaa, jotta ensisijaisen leirivaihtoehdon täytyttyä on mahdollisuus päästä toiselle leirille. Erityisesti kesän alkupuolen leirit ovat suosittuja.

Leirille jonottamaan jääneille ilmoitamme asiasta hakemuksessa ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen. Leirien täyttötilannetta voi seurata verkkosivuilla tai tiedustella puhelimitse toimistoltamme.

» siirry verkkohakemukseen

» lataa hakulomake PDF-tiedostona

Hinnat

Leirin hinta sisältää täyden ylläpidon leirillä, telttamajoituksen (kesäleireillä) tai leirikeskusmajoituksen (talvileirit), ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Linja-autokuljetukset eivät sisälly leirin hintaan, vaan leirikuljetukset varataan tarpeen mukaan ja maksetaan erikseen. Leirikuljetuksen voi varata verkkosivuiltamme.

» siirry hinnastoon

RAY-alennus

Raha-automaattiyhdistys (RAY), nykyinen Veikkaus, jakaa avustusta toimintaamme. Avustusta käytetään leirien järjestämiseen ja leirihintojen alentamiseen RAY:n määrittelemin perustein. Käytännössä tämä tarkoittaa, että leireillämme on kaksi hinnastoa: omakustanteiset hinnat ja RAY-alennetut hinnat.

Raha-automaattiyhdistyksen tukemaan leiritoimintaan eli RAY-alennukseen on mahdollisuus lapsilla, joiden perheessä on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. RAY-alennuksella leirille voi osallistua pääsääntöisesti yhden kerran kalenterivuodessa. Alennuksella voi kuitenkin päästä leirille useamman kerran, jos leirille jää tilaa. Osallistumiskertojen rajoitus ei koske omakustanteisia leirejä.

RAY-alennusta haetaan leirihakemuksessa ja se myönnetään Leirikesältä leirihakemusta käsiteltäessä. Myönnetty tuki näkyy leirilaskussa.

» lisää tietoa RAY-alennuksesta