Leirihakemus

Leirille voi hakea sekä verkkohakemuksella että toimistolle toimitetulla paperisella hakulomakkeella. Verkkohakemuksen täyttö on helppoa ja nopeaa ja verkkohakemuksen kautta saat varmasti annettua kaikki vaaditut tiedot. Paperisia hakulomakkeita on mahdollista tulostaa alta tai voit pyytää toimistoamme postittamaan lomakkeita teille kotiin.

1) Verkkohakemus

Voit hakea Leirikesän leireille helpoiten verkkohakemuksella. Verkkohakemuksen voi täyttää lapsen huoltaja tai joku muu huoltajan valtuutuksella.

» Täytä leirihakemus
Klikkamalla siirryt verkkolomakkeelle

  • verkkohakemuksella haetaan kaikille kesän leirijaksoille
  • lähetä jokaisesta leirille hakevasta lapsesta tai nuoresta oma hakemus

2) Paperinen leirihakemus leireille

Voit ladata paperisen hakulomakkeen alta. Voit täyttää lomakkeen suoraan PDF-tiedostoon lataamalla sen ensin tietokoneelle ja tulostamalla täyttämisen jälkeen. Voit halutessasi myös avata lomakkeen selaimessa ja tulostaa myös sellaisenaan.

Leirihakemus: kesäleirit 2017 (PDF)

avaa selaimessa
lataa tietokoneelle

  • hakulomakkeella haetaan kaikille kesän leirijaksoille
  • täytä jokaisesta leirille hakevasta lapsesta tai nuoresta oma hakemus
  • lataa ja tulosta lomake, täytä se huolellisesti ja postita se allekirjoitettuna toimistollemme (Leirikesä ry, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki).
  • brontot, leiriläiset jotka tarvitsevat leiriavustajan tukea ja kehitysvammaiset leiriläiset valitaan talven leireille viimeistään hakuajan loppuun mennessä jätettyjen hakemusten perusteella. Tämän jälkeen leirille on mahdollista päästä, jos haetulle leirille jää tilaa tai leirijaksolle tulee peruutuksia

Kaikki lomakkeet ovat pdf-muotoisia. Jos tiedosto ei aukene koneellasi, voit ladata ilmaisen lukuohjelman Adobe Acrobat Reader Adoben verkkosivuilta.

Leirioppaat

Alla olevasta linkistä voit tutustua Leirioppaisiimme.

issuu.com/leirikesa
Leirioppaat: Leirikesän talvileirit 2016-2017

Kaikissa Leirioppaissa on toimitettu mukana 1-2 leirihakemusta. Jos haluaisit tutustua Leirioppaan paperiversioon, niin voit tilata oppaita kotiisi Leirikesän toimistolta.