Leirille ilmoittautuminen

Leirille voi ilmoittautua verkkolomakkeella tai täyttämällä paperilomakkeen ja postittamalla sen Leirikesä ry:n toimistolle. Ilmoittautumiset otetaan vastaan ja vahvistetaan saapumisjärjestyksessä. Jotkin ilmoittautumiset vahvistetaan heti automaattisesti. Kehitysvammaisten leiriläisten (K) ja leiriavustajan tukea tarvitsevien leiriläisten (A) ilmoittautumiset käsitellään erikseen ja olemme yhteydessä 1. huoltajaan ennen leirijakson vahvistusta.

Leirien täyttötilannetta voi seurata varauspalvelussa tai tiedustella puhelimitse toimistoltamme.

» siirry ilmoittautumaan Leirikesän varauspalveluun

tai

» lataa paperinen ilmoittautumislomake alta ja postita Leirikesän toimistolle

Hinnasto

Leirin hinta sisältää täyden ylläpidon leirillä, telttamajoituksen (kesäleireillä) tai leirikeskusmajoituksen (talvileirit), ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Linja-autokuljetukset leireille tai muut mahdolliset lisäpalvelut varataan tarpeen mukaan, eivätkä sisälly leirijakson hintaan. Leirikuljetuksen voi varata verkkosivuiltamme.

» siirry hinnastoon

Veikkauksen alennus

Veikkaus alennus koskee vai yöleirejämme, eli Kiljavan Leirikesän ja Nikuvikenin Leirikesän leirejä.

Veikkaus Oy jakaa avustusta toimintaamme. Avustusta käytetään leirien järjestämiseen ja leirihintojen alentamiseen Veikkauksen määrittelemin ehdoin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että leireillämme on kaksi hinnastoa: hinnat Veikkauksen alennuksella ja ilman alennusta.

Veikkauksen tukemaan leiritoimintaan eli Veikkauksen alennukseen on mahdollisuus lapsilla, joiden perheessä on sosiaalinen, terveydellinen tai taloudellinen peruste. Veikkauksen alennuksella leirille voi osallistua pääsääntöisesti yhden (1) kerran kalenterivuodessa. Alennuksella voi kuitenkin päästä leirille useamman kerran, jos leirille jää tilaa. Tämä rajoitus ei koske bronttoja tai lapsia, jotka osallistuvat leirille ilman alennusta.

Veikkauksen alennusta haetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se myönnetään Leirikesältä ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä. Myönnetty alennus näkyy leirilaskussa.

» lisää tietoa Veikkauksen alennuksesta