Toiminnan uudet muodot 2020

Toiminnan uudet muodot 2020

Kaipaisimme apuasi vuoden 2020 uuden avauksen tai ison kasvattamisen valmistelussa eteenpäin.

Vastausaika ensimmäiseen tehtävään on päättynyt. Voit edelleen tehdä extratehtävää: jokainen vastaus siihen on arvokas! Huomaa, että extratehtävässä on neljä osiota, jotka voit tehdä myös eri päivinä.

Ennen tehtävän tekemistä on tärkeää kerrata tähän mennessä käsiteltyjä asioita. Viimeisin tiedosto on lähetetty teille sähköpostiin tämän linkin mukana. 

 

 

 

Extratehtävä

Tässä tehtävässä vapaaehtoisessa extratehtävässä toivon saavani sinulta lisää ajatuksia eri vaihtoehtojen vertailuun suhteessa kehittämistyön tavoitteisiin. Etukäteen saamassanne materiaalissa on jo toimiston väen kokoamia ajatuksia tähän. Voit päättää itse tutustutko niihin etukäteen vai lähdetkö vastaamaan kysymyksiin "puhtaalta pöydältä". Jos tutustut vastauksiin etukäteen mieti mitä näkökohtia sieltä vielä puuttuu tai oletko jostain eri mieltä? 

Muista painaa Lähetä painiketta jokaisen osion jälkeen erikseen! Lähetyksen jälkeen näkyviin tulee yhteenvetonäkymä, joka sinun pitää lähettää vielä uudestaan, ennen kuin vastaus tallentuu järjestelmään. Yhteenvetonäkymästä pääset halutessasi takaisin muokkaamaan jo antamiasi vastauksia.

Ehdotus 1: Päiväleiritoiminnan kasvattaminen ja kehittyminen
 
Ehdotus 2. Kiljavan toiminnan kehittyminen ja monipuolistuminen
 
Ehdotus 3: Kumppanin tai asiakkaan mukaan räätälöidyt leiripalvelut
 
Ehdotus 4: Lasten kerhotoiminta
 

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.