Leirikesän Verkkoseikkailu – maailman paras päiväleiri etänä!

Leirikesän Verkkoseikkailulla askarrellaan, leikitään, liikutaan, opetellaan uusia taitoja ja ratkotaan jänniä mysteereitä. Osa ohjelmasta on suunniteltu niin, että lapsi voi olla ulkona (puhelin mukaan!).

Joka päivä on varattua aika lounaalle ja välipalalle. Osallistujilla on mahdollisuus valmistaa lounas ohjaajan opastuksella tekemämme ruokalistan pohjalta tai syödä kotiväen valmiiksi laittaman lounaan. Lue lisää: Miten Leirikesän Verkkoseikkailulla kokkaillaan?

Leirikaverit ja huippukivat ohjaajat ovat koko leiripäivän lapsen seurassa etäyhteyden kautta. Nettiä käytetään vain jutteluun.

Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen, ja siihen nettiyhteyden. Ohjelma toteutetaan Zoom-alustalla.

Kenelle?

Leirikesän Verkkoseikkailu on etäpäiväleiri kaikille 8-11 -vuotiaille eli 1-4 -luokkalaisille.

Leirikesän Verkkoseikkailu sopii esimerkiksi lapselle, joka:

 • haluaa kivaa tekemistä lomaviikon ajaksi
 • tarvitsee seuraa ja ohjelmaa vanhemman työpäivän ajaksi
 • harjoittelee yksin kotona oloa
 • haluaa paljon aikuisen, tai muiden lasten huomiota
 • ei vielä osaa kokkailla lounasta yksin
 • on ihan missä vaan: Leirikesän Verkkoseikkailu ei ole vain tietyn alueen asukkaille tai tietyn yhteisön jäsenille. Mukaan voi tulla kuka vaan ja mistä vaan!
 • jolla on käytettävissä puhelin, tabletti tai tietokone, sekä siihen verkkoyhteys

Miten?

 • Ohjattua tekemistä ja yhdessäoloa maanantaista perjantaihin klo 9-15
 • Päiväleiri on suunniteltu siten, että lapsi ei tarvitse vanhemman apua leiripäivän aikana. Ohjaajamme auttavat ja opastavat lasta tarvittaessa.
 • Leiriryhmä kokoontuu Zoom-alustalla, joka toimii erilaisilla laitteilla
 • Lapsi voi osallistua ohjaamiimme kokkaus- ja ruokailuhetkiin leiriryhmän kanssa, tai halutessaan syödä lounaan yhdessä oman perheensä kanssa. Ohjaajamme huolehtii lapsen perustarpeista ja turvallisuudesta leiripäivän aikana. 
 • Leiriläiset saavat etukäteen päiväkohtaisen tarvikelistan, joka muodostuu kotoa usein jo valmiina löytyvistä tarvikkeista.

Mitä Leirikesän Verkkoseikkailu ei ole?

Tällä leirillä ei surffailla netissä, ei tehdä itsenäisiä tehtäviä yksin, eikä taatusti istuta pelkästään pöydän ääressä.

Ilmoittaudu mukaan, yksin tai kaverin kanssa!


Leirikesän Verkkoseikkailut noin 8–11 -vuotiaille lapsille ja nuorille

Leirit on järjestetty tähän taulukkoon leirin ajankohdan mukaisesti niin, että seuraavaksi ajankohtainen ryhmä on ylimpänä.

Voit vierittää taulukkoa vasemmalle ja oikealle mobiilinäkymässä ↔

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Paikka Hinta Ilmoittautuminen
Leirikesän Verkkoseikkailu 1 ma 07.06. – pe 11.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 5 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Leirikesän Verkkoseikkailu 2 ma 14.06. – pe 18.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 5 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Leirikesän Verkkoseikkailu 3 ma 21.06. – to 24.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 4 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu