Leirikesän Verkkoseikkailu on maailman paras lastenleiri verkossa!

Leirikesän Verkkoseikkailu kaikille noin 7-10 -vuotiaille! Verkkoseikkailuissa pelataan ja leikitään oman ryhmän kanssa, askarrellaan, selvitetään mysteereitä, kokkaillaan, puuhaillaan ulkona ja nautitaan kivoista kesäpäivistä! Paikalla etäyhteyden päässä on koko leiripäivän ajan Leirikesän ohjaaja sekä kaikki uudet leirikaverit.

Leirikesän Verkkoseikkailu on osaavan ja innostavan ohjaajan vetämä päiväleiri, jossa lapsi saa ohjattua, toiminnallista ja vuorovaikutteista tekemistä kuusi tuntia joka päivä. Leiripäivät voivat alkaa yhteisellä kokoontumisella, jonka jälkeen ohjaaja ohjeistaa lapsille kivan ja innostavan leikin, pelaa lasten kanssa etänä toiminnallisia pelejä, haastaa lapset liikkumaan ja kisailemaan tai kertoo lapsille kivan tarinan.

Leiripäivään voi kuulua ulkoilua oman kodin ympäristössä ja jos naapurissa on tuttu lapsi, voivat molemmat osallistua Verkkoseikkailuun ja pääsevät yhdessä tekemään tehtäviä. Ohjaajaan saa yhteyden älypuhelimella ja Verkkoseikkailu jatkuu pihalla siitä, mihin sisällä jäätiin.

Leirikesän Verkkoseikkailut yhdistävät myös Kiljavalta tuttuja ohjelmia - ehkäpä askartelun keskeyttää yllättäen merirosvo, joka kaappaa videoyhteyden ohjaajalta ja lasten pitää auttaa ohjaajaa saamaan videoyhteys takaisin! Tai mitä jos päivä alkaa ruudussa olevan salapoliisin avunpyynnöllä? Jonkun lounaskassi on anastettu ja salapoliisi tarvitsee lasten apua vihjeiden ja arvoitusten ratkaisuun. Saadaanko lounaskassin mysteeri yhdessä ratkaistua?

Verkkoseikkailu voi huipentua supersuosittuun etädiscoon, johon kukin lapsi voi ottaa oman taskulampun, laittaa discopaidan päälle ja jalat tanssilattialla viuhumaan yhdessä muiden oman ryhmän lasten kanssa! Verkkoseikkailu onkin kätevä ja helppo ratkaisu lapselle esimerkiksi kotiväen työpäivien ajaksi tai kesäloman piristykseksi.

Tärkeintä on lasten vuorovaikutus ja kiva ohjelma

Leirikesän Verkkoseikkailu voi olla oivallinen ratkaisu myös riskiryhmiin kuuluville lapsille. Lapsi saa mielekästä tekemistä ja kuuluu omaan leiriporukkaan, vaikka ei voi fyysisesti olla mukana.

Leirikesän Verkkoseikkailuissa lapset pääsevät juttelemaan paitsi ohjaajien, myös ennen kaikkea toistensa kanssa. Kaiken ohjatun toiminnan lisäksi leiripäiviin kuuluvat tietysti kaverit ja kavereiden kanssa chattailu, juttelu ja videon yli moikkailu.

Verkkoseikkailu antaa vanhemmalle mahdollisuuden työskentelyyn ja tilaa oman lapsen aktiivisesta ohjaamisesta. Verkkoseikkailut toteutetaan etäyhteydellä ja osallistuakseen lapsi tarvitsee tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on internet-yhteys.

Kurkista videolta, mitä Verkkoseikkailut voisivat sisältää! Tämä video on kuvattu Leirikesän Puuhatuokioista, joka on hieman erilainen konsepti - lyhyitä 30 min hetkiä ohjaajan kanssa, mutta videolta välittyy sama aito vuorovaikutus ja toiminnallinen sisältö, kuin Verkkoseikkailuissa.


Leirikesän Verkkoseikkailut noin 7–10 -vuotiaille lapsille ja nuorille

Leirit on järjestetty tähän taulukkoon leirin ajankohdan mukaisesti niin, että seuraavaksi ajankohtainen ryhmä on ylimpänä.

Voit vierittää taulukkoa vasemmalle ja oikealle mobiilinäkymässä ↔

Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Paikka Hinta Ilmoittautuminen
Leirikesän Verkkoseikkailu 1 ma 07.06. – pe 11.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 5 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Leirikesän Verkkoseikkailu 2 ma 14.06. – pe 18.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 5 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Leirikesän Verkkoseikkailu 3 ma 21.06. – to 24.06. päivittäin klo 09:00 – 15:00 4 pv Tapahtuu Internetin välityksellä avaa hinnasto » Ilmoittaudu