Kuvassa Leirikesän työntekijöitä.

Kesätyöpaikat projektiryhmissä

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä maailman parhaita lastenleirejä yhteensä noin 4 300 lapselle ja nuorelle Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Vantaalla.

Alta löydät tällä hetkellä meillä avoinna olevat työpaikat kesän projektiryhmissä. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja hae tehtävää, josta kiinnostuit.

Logistiikkamestari päiväleirit


Logistiikkamestariksi päiväleireille 2023

Pääkaupunkiseutu, työntekijä (väh. 18 v., B-ajokortti, väh. 1 vuoden ajokokemus). Osa-aikainen 1.1.2023–21.5.2023. Kokoaikainen kesätyö, 7 viikkoa ajalla 22.5.2023–7.7.2023. 1 avoin paikka. Hakuaika päättyy ke 18.1.2023 tai heti kun tehtävä on täytetty.

Etsimme Leirikesän järjestämille päiväleireille logistiikkamestaria. Logistiikkamestari huolehtii eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa ja suunnittelee ja huolehtii päiväleirien logistiikan toteutuksesta

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä huippusuosittuja Partiolaisten päiväleirejä, ruotsinkielisiä Scouternas Dagsläger -päiväleirejä, sekä kaksikielisiä (suomi-englanti) Scouts Day Camps. Leirit järjestetään kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Neljän viikon aikana leireillä käy arviolta 2 000 noin 7–10 ja 10–12-vuotiasta leiriläistä noin 30 eri leiripaikassa. Henkilökuntaa koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90–100 ja yksittäisellä leirillä 3 henkilöä.

Logistiikkamestarin päätehtävänä on huolehtia eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa sekä suunnitella ja huolehtia päiväleirien logistiikan toteutuksesta yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Logistiikkamestari on leirin projektiryhmän jäsen.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.


Logistiikkamestarin tehtävä on alkuvuoden ajan osa-aikainen, jonka jälkeen kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät arviolta noin 20 tuntia. Työn tekemiseen käytettävään aikaan vaikuttaa oma tapa työskennellä. Lisäksi työmäärä voi hieman vaihdella tekijän osaamisesta riippuen.

Logistiikkamestarin tulee osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Työajat ovat keväällä joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa.

Valmisteluajalta maksetaan kokonaispalkka 300 € ja kesäkaudella palkka määräytyy tehtävän työmäärän mukaan kuukausi- tai viikkopalkkana Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G19C mukaisesti.

Lisäksi logistiikkamestarilla on mahdollisuus osallistua erillistä korvausta vastaan kesähenkilökunnan rekrytointiin.

Logistiikkamestari (vähintään 18-vuotias, B-ajokortti, vähintään vuoden ajokokemus)

 • huolehtii leirien tarvitsemista tavarahankinnoista
 • suunnittelee palvelupäällikön kanssa yhteistyössä päiväleirien logistiikan ja huolehtii sen toteutuksesta
 • vastaa kuskien ajojärjestelystä
 • vastaa leirien kesänajan varastosta
 • huolehtii omalta osaltaan tiedon kulusta leirien ja toimiston välillä
 • tukee ohjaajia ja mahdollistaa ohjelmaan keskittymisen leirillä
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka kesällä G19C

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia, mahdollisuutta osa-aikatyöhön keväällä ja täysaikaista työsuhdetta ajalle 22.5.–7.7.2023.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä tai Partiolaisten päiväleireiltä (missä tahansa tehtävässä), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hakuaika päättyy viimeistään ke 18.1.2023 tai heti kun tehtävä on täytetty. Mahdolliset haastattelut järjestetään jo hakuajalla, ja valinta tehdään sitä mukaa, kun oikea henkilö on löytynyt. Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen pinja.söderholm@leiri.fi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikoksi ”Logistiikkamestariksi päiväleireille 2023”.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Pinja Söderholm (p. 044 761 4694).