Nikuvikenin Leirikesän lapsiryhmät

Nikuvikenin Leirikesän lapsiryhmät

Nikuvikenin Leirikesän leirillä on enimmillään noin 40 lasta ja nuorta kerrallaan. Leiriläiset ovat iältään alakouluikäisiä, pienimmät vasta koulun aloittaneita ja vanhimmat ehkä yläkouluun siirtyviä.

Leirillä voi olla myös yläkouluikäisiä bronttoja, jotka toimivat leireillä pienempien leiriläisten "isoveljinä ja -siskoina".

Paljon kivoja ohjaajia

Kivat ohjaajat huolehtivat leirin sujumisesta ja leiriohjelman järjestelyistä.

Jotkut ohjaajat toimivat telttakylien omina ohjaajina, toiset valmistelevat kivaa leiriohjelmaa, auttavat muuten tai ovat esimerkiksi yövalvojia. Leirillä on myös oma ensiapuvastaava ja keittiötiimi, joka valmistaa leiriläisille päivittäin neljä herkullista ateriaa.

Kaikki työntekijät on kevään aikana koulutettu osaaviksi leirityöntekijöiksi. Koko leiriä johtaa leirinjohtaja, joka huolehtii hauskan ja välittävän leiritunnelman säilymisestä turvallisessa ympäristössä.

Lapsen oma ryhmä on telttakylä

Leirillä kaikki nukkuvat teltoissa, joten jokainen tarvitsee lämpimän makuupussin. Telttakylä muodostaa lapsen oman ryhmän, jossa nukutaan, vietetään vapaa-aikaa ja osallistutaan joihinkin ohjelmanumeroihin. Telttakylällä on omat nimetyt ohjaajat. Oman kaverin tai sisaruksen kanssa pääsee samaan telttakylään, kun vain muistaa pysyä lähellä toista silloin, kun telttakyliin jakaudutaan.

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.