Nikuvikenin Leirikesä

Ohjelma

Leirikesän leireillä järjestetty ohjelma ja omatoiminen tekeminen ja oleminen vuorottelevat sopivassa suhteessa.

Leirialue on kauniilla paikalla meren rannalla, joten uimaan pääsee helposti. Leirin aikana peseydytään isossa rantasaunassa kunnolla kerran tai kahdesti leirin aikana. Vaikka leirillä uimaan pääseekin helposti, ovat lapset aina ohjaajan valvonnan alla rantatouhujen aikana.

Leirin ohjelmaan kuuluvat myös retket ja iltanuotiot. Monien pelivälineiden ja uimarannan lisäksi leirillä on mahdollista esimerkiksi kokeilla boffer- eli pehmomiekkailua ja käydä melomassa kanooteilla. Välillä rauhoitutaan myös nuotiolle tai telttakylään.

Leirikesän leirien ehdoton vahvuus on erinomainen ohjelma - siitä olemme todella ylpeitä. Leiriohjelma on värikästä ja monipuolista. Kaikki ohjelmat suunnitellaan ja valmistellaan etukäteen. Jokainen päivä ja jokainen leiri on erilainen.

Välillä touhutaan koko leiri yhdessä, välillä taas seikkaillaan pienryhmissä. Leirin ohjelmaa voidaan aina muokata tarpeen tullessa sopivammaksi, jos lasten ikäjakauma tai kiinnostuksen kohteet, sää tai muut olosuhteet sitä edellyttävät.

Ruokailut

Päivittäin syödään neljä kertaa ruokasalissa. Leiripäivään kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Joinain iltoina kokoonnutaan nuotion ääreen paistamaan makkaraa tai muita nuotioherkkuja. Leiriruoan valmistaa Nikuvikenin Leirikesän oma keittiöhenkilökunta paikan päällä. Tieto lapsen mahdollisista erityisruokavalioista kulkeutuu keittiöpäällikölle ilmoittautumisen jälkeen täytettävästä terveyskyselystä.