Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

27.02.2023

Tiedote Espoon leireistä

Ilmoittautuminen Espoon leireille siirtyy. Ilmoittautuminen leireille aukeaa keskiviikkona 15.3 kello 12.Lue lisää »

16.02.2023

Kesäleireille on ilmoittautunut jo yli 1000 lasta ja nuorta!

Mielekästä ja laadukasta tekemistä tarjoava kesäleiri on lapselle yksi parhaista tavoista viettää kesälomaa. Tutustu leirivalikoimaan ja varaa lapselle kesäleiri Varauspalvelun kautta!Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

21.03.2023

Tänään 21.3. vietetään maailman metsäpäivää!🌲💚 Maailman metsäpäivä on mainio tilaisuus pysähtyä miettim... Lue lisää »

Facebook

21.03.2023

Tänään 21.3. vietetään maailman metsäpäivää!🌲💚 Maailman metsäpäivä on mainio tilaisuus pysähtyä miettimään mitä metsät... Lue lisää »

Facebook

21.03.2023

Tänään 21.3. vietetään maailman metsäpäivää!🌲💚 Maailman metsäpäivä on mainio tilaisuus pysähtyä miettimään mitä metsät... Lue lisää »