Vinkit, ohjeet ja kysymykset

Tälle sivulle olemme koonneet kattavasti ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia, joihin törmäämme usein. Sivu on jaettu valmiiksi kolmeen aihealueeseen, jotta oikean vastauksen tai ohjeen löytäminen olisi mahdollisimman helppoa.

Tietoa ja vinkkejä leirille lähtevälle

Tällä sivulla on kattavasti tietoa ja vinkkejä leirille lähtevälle tai ilmoittautumista suunnittelevalle lapselle ja lapsen kotiväelle.

Täältä löydät mm. varusteluettelot eri tyyppisille leireille, leiribussien lähtöpaikat, ajo-ohjeet ja tietoa löytötavaroista.

Vinkit on koottu kätevälle aikajanalle, joka alkaa noin kuukautta ennen leiriä ja päättyy leirin jälkeiseen aikaan.

siirry sivulle

Ohjeita varauspalvelun ja profiilisivun käyttöön

Näin ilmoittaudut leirille, täytät terveyskyselyn ja annat kuvausluvan. Katso lisäksi, miten varaat bussikyydit leirille ja ostat muita lisäpalveluita. Mistä leirikirje ja aikataulut löytyvät? Koska laskussani on eräpäivä?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät ohjeen tältä sivulta. Olemme koonneet tähän erilaisia ohjeita varauspalvelun ja verkkosivujemme käyttöön.

siirry sivulle

Usein kysytyt kysymykset

Pääsevätkö sisarukset samalle leirille? Entä samaan majoitukseen? Miten leiri maksetaan? Voinko siirtää laskun eräpäivää? Mitä jos lasku on jo myöhässä? Voiko vuotta liian nuori lapsi osallistua leirille? Miten leirivaraus peruutetaan?

Nämä ja muutamat muut ovat meiltä useimmin kysyttyjä kysymyksiä. Vastaukset löydät tältä sivulta.

siirry sivulle