Avoimet työpaikat

Alta löydät tällä hetkellä meillä avoinna olevat työpaikat. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja hae tehtävää, josta kiinnostuit.


Avoimet tehtävät Helsingin toimistolla

Harjoittelija

Helsinki, työntekijä/harjoittelija kevääksi (12 vko, aloitus tammikuussa). Hakuaika päättyy ke 6.12.2023

Harjoittelijaksi Leirikesän toimistolle

Etsimme Leirikesän Helsingin toimistolle viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi (12 vko). Harjoittelun aloitus tammikuussa. Harjoittelu on kokopäiväinen, pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin. Harjoittelu sopii esimerkiksi tradenomi (AMK) opiskelijalle.

Harjoittelun sisältö ja tehtävät

Harjoittelijana vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta ja -viestinnästä sähköpostitse, puhelimitse ja verkkosivustomme chatin kautta. Asiakaspalvelu huolehtii myös myyntilaskutuksesta ja maksuvalvonnasta. Näiden lisäksi harjoittelija hoitaa toimiston yleisiä tehtäviä.

Harjoittelun sisältöön kuuluu myös viestintä- ja markkinointipuoli. Saat Leirikesän somekanavat Instagramissa ja Facebookissa hoitaaksesi. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan sosiaalisen median mainoskampanjoita. Lisäksi työpöydälle kuuluvat sähköpostimarkkinointi nykyaikaisilla työkaluilla ja tehtäviisi kuuluu myös leiri.fi -sivuston Ajankohtaista -osion päivitys.

Yksi harjoittelijan suuremmista vastuualueista on viestintä- ja tiedotustapahtuman suunnittelu ja toteutus noin 40–50 osallistujalle. Olet aktiivisesti mukana kaikissa kesän leirien markkinoinnin toimenpiteissä, kuten erilaisten yhteystietolistojen päivitys, tiedonhaku ja materiaalin postitus.

Toimistomme on pieni ja tilanteen mukaan paikkaamme toinen toisiamme lähes hommassa kuin hommassa. Varaudu myös muihin toimiston yleisiin työtehtäviin, kuten erilaiset kilpailutukset, materiaalitilaukset ja -hankinnat sekä tilavaraukset. Saat perehdytyksen tehtäviin ja aina voi pyytää työkaverilta apua. Toivomme sinulta uteliaisuutta, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta tarttua toimeen!

Harjoittelu Leirikesällä on ollut onnistunut kokemus

Aiemmat harjoittelijat (Tradenomi AMK), ovat viihtyneet tehtävien parissa, saaneet näkemystä ja kokemusta myös kolmannen sektorin toimintaan. Lisäksi meille on tehty kaksi opinnäytetyötä viime vuosina. Aiemmat harjoittelijat ovat myös tehneet myöhemmin harjoittelun jälkeen ihan palkkatöitä Leirikesällä ja napanneet koko kesän mittaisen kesätyön.

Harjoitteluun on helppo yhdistää kehittämistehtävä ja tarvittaessa harjoittelija pääsee seuraamaan myös yhdistyksen muuta toimintaa oman työnsä ohessa.

Tarjoamme

Tarjoamme käyttöösi oman työpöydän toimistolla Helsingin Etu-Töölössä, asianmukaiset työvälineet myös etätyöskentelyyn, Office-ohjelmistot sekä tukea ja sparrausta tehtäviisi toimiston muilta työntekijöiltä. Harjoittelusta maksetaan palkkaa TES mukaisesti 1 782,93–1 900,41 €/kk valitun harjoittelijan osaamisesta ja työnkuvasta riippuen. Lisäksi tarjoamme lounasedun.

Kiinnostuitko?

Viimeinen hakupäivä ke 6.12.2023. Haastattelemme ehdokkaita viikoilla 50-51 ja valitulle ilmoitetaan viikon 52 loppuun mennessä. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Leirikesän toimistolta tai toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila (p.044 710 9588).

» Hae tehtävään

Avoimet tehtävät päiväleirikokonaisuudessa 2024

Palvelupäällikkö

Helsinki, esihenkilö, osa-aikainen 2.1.2024–1.5.2024, kokoaikainen 2.5.2024–5.7.2024.

Palvelupäälliköksi päiväleireille 2024

Etsimme Leirikesän järjestämille päiväleireille palvelupäällikköä.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä huippusuosittuja Partiolaisten päiväleirejä, ruotsinkielisiä Scouternas Dagsläger -päiväleirejä, sekä kaksikielisiä (suomi-englanti) Scouts Day Camps. Leirit järjestetään kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Neljän viikon aikana leireillä käy arviolta 2 100 noin 7–10 ja 10–12-vuotiasta leiriläistä noin 30 eri leiripaikassa. Henkilökuntaa koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90–100 ja yksittäisellä leirillä 3 henkilöä.

Palvelupäällikön päätehtävänä on huolehtia ja vastata päiväleirien hankinnoista, huollosta ja muonituksesta kokonaisuutena. Palvelupäällikkö on leirin johto- ja projektiryhmän jäsen, ja palvelupäällikkö toimii leirin ohjaajien, apuohjaajien ja tiiminvetäjien lähimpänä esihenkilönä yhdessä leirinjohtajan kanssa.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.

Projektiryhmän tehtävänä on keväällä yhdessä leirinjohtajan kanssa tehtävä projektin suunnittelutyö, kesän leirien henkilökunnan rekrytointi, henkilökunnan koulutus ja muu käytännön valmistelutyö. Lisäksi jokainen projektiryhmään valittu vastaa omaan vastuualueeseensa liittyvistä tehtävistä keväällä ja kesällä.


Palvelupäällikön tehtävä on 2.1.-1.5.2024 osa-aikainen ja 2.5.-5.7. kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät 100 tuntia, painottuen rekrytointivaiheeseen noin tammikuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin. Rekrytointivaiheessa voi olla mahdollista tehdä erikseen sovittava määrä lisätöitä hakijamäärästä ja työntekijän omasta halusta riippuen. Palvelupäällikön tulee myös osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Päiväleirien henkilöstölle järjestetään yksi koulutusviikonloppu tai useampia arki-iltojen koulutuksia. Työajat ovat keväällä 2.1.-1.5. joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa. Työstä maksetaan tuntipalkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G25E mukaisesti 17,16 euroa/tunti.

Päiväleirien palvelupäällikkö (vähintään 18-vuotias)

 • vastaa päiväleirien hankinnoista sekä muonituksesta kokonaisuutena
 • vastaa osaltaan leirien valmistelusta keväällä
 • osallistuu henkilökunnan kevään koulutukseen
 • vastaa leirien huollosta ja kuljetuksista leirien aikana
 • vastaa leirivarastosta ja omalta osaltaan leiritarvikkeiden varastoinnista leirien jälkeen
 • toimii palvelutiimiläisten lähimpänä esihenkilönä
 • toimii kesäkaudella leirien ohjaajien, apuohjaajien ja tiiminvetäjien lähimpänä esihenkilönä yhdessä leirinjohtajan, henksupäällikön ja ohjelmapäällikön kanssa
 • raportoi vastuualueestaan leirinjohtajalle
 • muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka kesällä G25E

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta osa-aikatyöhön alkukeväällä ja kokoaikaista työsuhdetta 2.5.–5.7.2024. Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä (missä tahansa tehtävässä ja millä tahansa leirimuodolla), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Ella Jokela p. 044 723 8236 tai yhdistyksen toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila p. 044 710 9588.


Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2024 odotamme yli 4 000 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Työllistämme noin 250 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Stea ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

» Hae tehtävään

Logistiikkamestari

Pääkaupunkiseutu, työntekijä (väh. 18 v., B-ajokortti, väh. 1 vuoden ajokokemus). Osa-aikainen 2.1.2024–19.5.2024. Kokoaikainen ajalla 20.5.2024–5.7.2024.

Logistiikkamestariksi päiväleireille 2024

Etsimme Leirikesän järjestämille päiväleireille logistiikkamestaria. Logistiikkamestari huolehtii eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa ja suunnittelee ja huolehtii päiväleirien logistiikan toteutuksesta.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä huippusuosittuja Partiolaisten päiväleirejä, ruotsinkielisiä Scouternas Dagsläger -päiväleirejä, sekä kaksikielisiä (suomi-englanti) Scouts Day Camps. Leirit järjestetään kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.
Neljän viikon aikana leireillä käy arviolta 2 100 noin 7–10 ja 10–12-vuotiasta leiriläistä noin 30 eri leiripaikassa. Henkilökuntaa koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90–100 ja yksittäisellä leirillä 3 henkilöä.

Logistiikkamestarin päätehtävänä on huolehtia eri leirien tarvitsemista tavarahankinnoista, ylläpitää kesänajan varastoa sekä suunnitella ja huolehtia päiväleirien logistiikan toteutuksesta yhteistyössä palvelupäällikön kanssa. Logistiikkamestari on leirin projektiryhmän jäsen.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.


Logistiikkamestarin tehtävä on alkuvuoden ajan 2.1.-19.5.2024 osa-aikainen, jonka jälkeen kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät arviolta noin 20 tuntia. Rekrytointivaiheeseen noin tammikuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin voi olla mahdollista tehdä erikseen sovittava määrä lisätöitä hakijamäärästä ja työntekijän omasta halusta riippuen.

Logistiikkamestarin tulee osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Työajat ovat keväällä joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa. Työstä maksetaan tuntipalkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G20C mukaisesti 14,11 euroa/tunti.

Logistiikkamestari (vähintään 18-vuotias, B-ajokortti, vähintään vuoden ajokokemus)

 • huolehtii leirien tarvitsemista tavarahankinnoista
 • suunnittelee palvelupäällikön kanssa yhteistyössä päiväleirien logistiikan ja huolehtii sen toteutuksesta
 • vastaa kuskien ajojärjestelystä
 • vastaa leirien kesänajan varastosta
 • huolehtii omalta osaltaan tiedon kulusta leirien ja toimiston välillä
 • tukee ohjaajia ja mahdollistaa ohjelmaan keskittymisen leirillä
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
  • palkkaluokka kesällä G20C

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia ja mahdollisuutta osa-aikatyöhön alkukeväällä ja kokoaikaista työsuhdetta 2.5.–5.7.2024. Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä (missä tahansa tehtävässä ja millä tahansa leirimuodolla), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Ella Jokela p. 044 723 8236 tai yhdistyksen toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila p. 044 710 9588.


Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2024 odotamme yli 4 000 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Työllistämme noin 250 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Stea ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

» Hae tehtävään

Muonitusmestari

Pääkaupunkiseutu, työntekijä (väh. 18 v.). Osa-aikainen 2.1.2024–19.5.2024. Kokoaikainen ajalla 20.5.2024–5.7.2024.

Muonitusmestariksi päiväleireille 2024

Etsimme Leirikesän järjestämille päiväleireille muonitusmestaria. Muonitusmestari suunnittelee ja valmistelee leirien muonitusta ja reseptiikkaa. Lisäksi muonitusmestari tilaa raaka-aineet ja tukee muonituksen järjestämistä leiripaikoilla.

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä huippusuosittuja Partiolaisten päiväleirejä, ruotsinkielisiä Scouternas Dagsläger -päiväleirejä, sekä kaksikielisiä (suomi-englanti) Scouts Day Camps. Leirit järjestetään kesäkuun aikana Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.
Neljän viikon aikana leireillä käy arviolta 2 100 noin 7–10 ja 10–12-vuotiasta leiriläistä noin 30 eri leiripaikassa. Henkilökuntaa koko kesäkauden aikana yhteensä noin 90–100 ja yksittäisellä leirillä 3 henkilöä.

Muonitusmestarin päätehtävänä on suunnitella ja valmistella leirien muonitusta ja reseptiikkaa yhdessä palvelupäällikön kanssa. Lisäksi muonitusmestari tilaa raaka-aineet ja ohjeistaa muonituksen ja keittiöhygienian järjestämisen leiripaikoilla. Muonituksen lisäksi muonitusmestari huolehtii päiväleirien näkymisestä Leirikesän sosiaalisen median kanavilla. Muonitusmestari on leirin projektiryhmän jäsen.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.


Muonitusmestarin tehtävä on alkuvuoden ajan 2.1.-19.5.2024 osa-aikainen, jonka jälkeen kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät arviolta noin 40 tuntia. Rekrytointivaiheeseen noin tammikuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin voi olla mahdollista tehdä erikseen sovittava määrä lisätöitä hakijamäärästä ja työntekijän omasta halusta riippuen.

Muonitusmestarin tulee osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Työajat ovat keväällä joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa. Työstä maksetaan tuntipalkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G20C mukaisesti 14,11 euroa/tunti.

Muonitusmestari (vähintään 18-vuotias)

 • huolehtii leirien muonituksen valmistelusta palvelupäällikön kanssa
 • toimii annetun budjetin puitteissa
 • laatii reseptiikan leirien retkikeitinkokkailuun
 • laatii ohjeistuksen leireille muonituksesta ja keittiöhygieniasta
 • huolehtii leirien muonituksen tilaukset sovitulta toimittajalta leiripaikoille
 • huolehtii erityisruokavalioiden etukäteisvalmistelusta leiripaikoilla
 • tukee leirejä yhteydenpidossa koteihin erityisruokavalioihin liittyen
 • huolehtii tiedonkulusta muonitukseen liittyen leirien, toimittajan ja johtoryhmän välillä
 • omaa hygieniapassin
 • osallistuu leirien päiväleirien yleiseen suunnitteluun yhdessä projektiryhmän kanssa
 • huolehtii päiväleirien näkymisestä leirikesän sosiaalisen median kanavilla
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta
  • palkkaluokka kesällä G20C

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta osa-aikatyöhön alkukeväällä ja kokoaikaista työsuhdetta 2.5.–5.7.2024. Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.

Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä (missä tahansa tehtävässä ja millä tahansa leirimuodolla), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Päiväleirien leirinjohtaja Ella Jokela p. 044 723 8236 tai yhdistyksen toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila p. 044 710 9588.


Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2024 odotamme yli 4 000 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Työllistämme noin 250 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Stea ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

» Hae tehtävään

Avoimet tehtävät Kiljavan Leirikesän yöleireillä 2024

Henksupäällikkö

Helsinki /Hyvinkää, esihenkilö, osa-aikainen 2.1.2024–26.5.2024, kokoaikainen 27.5.2024–6.8.2024.

Henksupäälliköksi Kiljavan Leirikesälle 2024

Etsimme Kiljavan Leirikesälle Hyvinkäälle henksupäällikköä.

Kiljavan Leirikesä järjestää yhdeksän viikon ajan leirejä yhteensä noin 2 000 lapselle ja nuorelle. Henkilökuntaa on koko kesäkauden aikana yhteensä noin 150 ja eri leirijaksoilla 30–100 työntekijää.

Henksupäällikön päätehtävänä on hallita leirin henkilöstöasioita kokonaisuudessaan leirinjohtajan kanssa. Henksupäällikkö on leirin johto- ja projektiryhmän jäsen ja toimii leirinjohtajan sijaisena.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.

Projektiryhmän tehtävänä on keväällä yhdessä leirinjohtajan kanssa tehtävä projektin suunnittelutyö, kesän leirien henkilökunnan rekrytointi, henkilökunnan koulutus ja muu käytännön valmistelutyö. Lisäksi jokainen projektiryhmään valittu vastaa omaan vastuualueeseensa liittyvistä tehtävistä keväällä ja kesällä.


Henksupäällikön tehtävä on kevätkaudella osa-aikainen ja leirikaudella kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät 100 tuntia, painottuen rekrytointivaiheeseen noin tammikuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin. Rekrytointivaiheessa voi olla mahdollista tehdä erikseen sovittava määrä lisätöitä hakijamäärästä ja työntekijän omasta halusta riippuen. Henksupäällikön tulee myös osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Kiljavan Leirikesän henkilöstölle järjestetään kaksi koulutusviikonloppua sekä rakennus- ja purkuleirit.

Työajat ovat keväällä 2.1.-26.5. joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa. Kesällä 27.5.-6.8. noudatetaan jaksotyöaikaa.

Työstä maksetaan tuntipalkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G25E mukaisesti 17,16 euroa/tunti.

Yöleirien henksupäällikkö (vähintään 18-vuotias)

 • osallistuu rekrytointiin ja työvuorojen laatimiseen
 • vastaa osaltaan henkilökunnan työvuorojen suunnittelusta
 • vastaa koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä leirinjohtajan kanssa
 • vastaa kesällä leirin sisäisestä viestinnän organisoinnista
 • osallistuu keväällä leirin suunnitteluun ja valmisteluun
 • toimii palvelun työntekijöiden lähimpänä esihenkilönä
 • toimii leirinjohtajan sijaisena
 • johtaa leirin rakentamista, purkamista ja alueen siivoamista yhdessä leirinjohtajan kanssa
 • raportoi vastuualueestaan leirinjohtajalle
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka kesällä G25E

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta osa-aikatyöhön keväällä ja kokoaikaista työsuhdetta kesän leirien ajalla 27.5.–6.8.2024. Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.
Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä (missä tahansa tehtävässä ja millä tahansa leirimuodolla), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Siiri Kononen (p. 044 723 8233) ja yhdistyksen toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila (p. 044 710 9588).


Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2023 odotamme yli 4 300 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Työllistämme noin 250 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Stea ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

» Hae tehtävään

Alaleirimestari

Helsinki/Hyvinkää, tiimivetäjä, osa-aikainen 2.1.2024–2.6.2024, kokoaikainen 3.6.2024–3.8.2024.

Alaleirimestariksi Kiljavan Leirikesälle 2024

Etsimme Kiljavan Leirikesälle Hyvinkäälle Palo-nimiseen alaleiriin tiiminvetäjää eli alaleirimestaria.

Kiljavan Leirikesä järjestää yhdeksän viikon ajan leirejä yhteensä noin 2 000 lapselle ja nuorelle. Henkilökuntaa on koko kesäkauden aikana yhteensä noin 150 ja eri leirijaksoilla 30–100 työntekijää.

Alaleirimestarin päätehtävänä on koordinoida ja tukea oman alaleirinsä työtiimin toimintaa ohjelmapäällikön, henksupäällikön ja leirinjohtajan suunnitelmien ja tuen avulla. Alaleirin tiimi koostuu noin 6-12 työntekijästä, johon kuuluu ohjaajia, ensiapuvastaavia ja yövalvojia. Alaleirimestari on projektiryhmän jäsen.

Projektiryhmä suunnittelee ja valmistelee tulevan kesän leirejä yhteistyössä leirinjohtajan kanssa. Projektiryhmässä työskentely on monipuolista, vastuullista sekä antaa erilaisia eväitä myös monia muita työtehtäviä varten. Työssäsi pääset kehittämään leirejä, jättämään oman kädenjälkesi Leirikesän historiaan ja kurkistamaan Leirikesään syvemmin.

Projektiryhmän tehtävänä on keväällä yhdessä leirinjohtajan kanssa tehtävä projektin suunnittelutyö, kesän leirien henkilökunnan rekrytointi, henkilökunnan koulutus ja muu käytännön valmistelutyö. Lisäksi jokainen projektiryhmään valittu vastaa omaan vastuualueeseensa liittyvistä tehtävistä keväällä ja kesällä.


Alaleirimestarin tehtävä on kevätkaudella osa-aikainen ja leirikaudella kokoaikainen. Kevään valmistelutyöt vievät 40 tuntia, painottuen rekrytointivaiheeseen noin tammikuun puolesta välistä helmikuun puoleen väliin. Rekrytointivaiheessa voi olla mahdollista tehdä erikseen sovittava määrä lisätöitä hakijamäärästä ja työntekijän omasta halusta riippuen. Alaleirimestarin tulee myös osallistua henkilökunnalle järjestettäviin koulutuksiin ainakin osaksi aikaa. Kiljavan Leirikesän henkilöstölle järjestetään kaksi koulutusviikonloppua sekä rakennus- ja purkuleirit.

Työajat ovat keväällä 2.1.-2.6. joustavia, jonkin verran iltaan ja viikonloppuun painottuvia ja enimmäkseen itsenäistä ja itseohjattavaa työskentelyä määräaikojen rajoissa. Kesällä 3.6.-3.8. noudatetaan jaksotyöaikaa.

Työstä maksetaan tuntipalkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G20C mukaisesti 14,11 euroa/tunti.

Yöleirien alaleirimestari (vähintään 18-vuotias)

 • toimii alaleirissä tiiminvetäjänä
 • vastaa osaltaan leirin valmistelusta keväällä
 • osallistuu henkilökunnan haastatteluihin ja valintoihin
 • vastaa Palo-alaleirin henkilökunnan koulutuksesta yhdessä johtoryhmän kanssa
 • vastaa kesällä alaleirinsä yhteisten tehtävien työnjaosta päälliköiden ohjeistuksen mukaan
 • johtaa puhetta alaleirin palavereissa
 • huolehtii tiedonkulusta alaleirin ja muun leirin välillä
 • toimii osana alaleiriä osallistuen tiimin yhteisiin tehtäviin
 • tukee tiimiään ja tauottaa tarvittaessa alaleirin työntekijöitä
 • huolehtii leirikanttiinin pyörimisestä alaleirissä yhdessä palvelumestarin ja toimiston kanssa
 • pystyttää ja purkaa leirillä tarvittavia rakennelmia
 • osallistuu leirialueen puhtaanapitoon ja siivoukseen
 • raportoi vastuualueestaan päälliköille ja leirinjohtajalle
 • hoitaa muut esihenkilön antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka kesällä G20C

Edellytämme tehtävään hakevalta 18 vuoden ikää ja mahdollisuutta osa-aikatyöhön keväällä ja kokoaikaista työsuhdetta kesän leirien ajalla 3.6.–3.8.2024. Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen ennen työn aloittamista.
Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen Leirikesältä (missä tahansa tehtävässä ja millä tahansa leirimuodolla), halun kehittyä työntekijänä ja kehittää leiritoimintaa omalta osaltasi sekä hyvät yhteistyötaidot.

Hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Kiljavan Leirikesän leirinjohtaja Siiri Kononen (p. 044 723 8233) ja yhdistyksen toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila (p. 044 710 9588).


Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2023 odotamme yli 4 300 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Työllistämme noin 250 nuorta aikuista leirien ajaksi. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys ja toimintaamme avustavat Stea ja useat kaupungit, sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

» Hae tehtävään

Avoimet tehtävät partiokerhoissa

Ohjaajaksi partiokerhoon

partiokerhon ohjaaja (väh. 18 v.)

HAE OHJAAJAKSI KERHOON

Leirikesä ry hakee ohjaajia partiokerhoihin koulupäivien yhteyteen lukuvuodeksi 2023–24 eri puolille maata. Olisitko sinä kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta?

Partiokerhot ovat Harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa.Kerhoja vedetään kouluilla arkena kello 13-16 välisenä aikana. Kerhot kestävät yleensä 60-90 minuuttia kerrallaan. Kerhoja voi olla yksi tai useampi viikossa, riippuen paikkakunnasta ja ohjaajasta. Kerhot ovat käynnistyneet syyskuussa 2023.

Partiokerhojen ohjelma ammentaa partio-ohjelmasta ja se toteutetaan valmiiden ohjelmarunkojen pohjalta. Ohjaajia on kussakin kerhossa ryhmäkoosta ja kunnasta riippuen 1–2. Osallistujat ovat peruskouluikäisiä.

Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa. Ohjelma ei kuitenkaan ole virallista partiotoimintaa, eikä ohjaajilta tai osallistujilta edellytetä partion jäsenyyttä tai partiotaustaa.


Kerho-ohjaajan tehtävät

 • vastaa osaltaan kerholaisten hyvinvoinnista työtiiminsä kanssa
 • auttaa ja pitää huolta kerholaisista
 • suunnittelee ja toteuttaa ohjelmia valmiin ohjelmarungon pohjalta
 • osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
 • vastaa omalta osaltaan kerhon turvallisuudesta ja sisällöstä
 • vastaa omalta osaltaan kerhon ja kodin välisestä yhteydenpidosta
 • huolehtii omalta osaltaan kerhon suhteista kouluun
 • osallistuu kerhopaikan puhtaanapitoon ja siivoukseen
 • hoitaa muut esimiehen antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka G16B, palkka 12,95 euroa/tunti (+mahdolliset lisät)


Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai muulle henkilölle, joka on käytettävissä kerhojen ohjaamiseen arkisin aikavälillä 13-16. Mahdollisesta suunnittelu- ja valmistelutyöstä maksetaan erillinen korvaus. Partiokerho-ohjaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Haemme nyt partiokerhojen ohjaajia Helsinkiin! Haluaisitko kerho-ohjaajaksi? Hae meille töihin täyttämällä hakemus vaikka heti!

Lisätietoa tehtävästä antaa kerhotoiminnan päällikkö Helka Körkkö (p. 044 723 8121).


*Työntekijä antaa suostumuksensa lasten parissa työskentelevien henkilöiden rikostaustaselvitykseen.

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toimintaa avustavat Stea ja useat kaupungit sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (SP-FS) on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö.

Harrastamisen Suomen malli on Opetus- ja kulttuuriministeriön toimintamuoto, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

» Hae tehtävään