Avoimet työpaikat

Alta löydät tällä hetkellä meillä avoinna olevat työpaikat. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja hae tehtävää, josta kiinnostuit.


Avoimet työpaikat toimistolla

Järjestösuunnittelijan sijaisuus perhevapaan ajaksi

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Vuodelle 2024 odotamme yli 4 000 lasta ja nuorta nauttimaan leirielämästä. Lisäksi toiminta laajenee ympärivuotiseen kerhotoimintaan. Työllistämme vuosittain yli 300 nuorta leirityöntekijää kausityöhön. Leirikesä on ennaltaehkäisevän lastensuojelun yhdistys, jonka toimintaa tukevat Sosiaali- ja terveysministeriön avustuskeskus Stea, useat kaupungit, Hyvinvointialueet ja säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä. 

Leirikesä hakee järjestösuunnittelijaa perhevapaan ajaksi.

Järjestösuunnittelijan tehtäviin kuuluu

  • leirien valmistelu:
  • kuntayhteistyö ja vaikuttaminen
  • avustusten haku ja raportointi
  • päiväleiriverkoston suunnittelu ja leiripaikkojen hakeminen
  • leiritoiminnan kehittäminen yhteistyössä kumppanien kanssa
  • toiminnan viestintä ja markkinointi
  • asiakaspalvelu tarvittaessa

Järjestösuunnittelija työskentelee osana Leirikesän Helsingin toimiston pientä 4 hengen tiimiä, joka vastaa leiri- ja kerhotoiminnan tukemisesta, valmistelusta ja kehittämisestä ympärivuotisesti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä työskennellä itsenäisesti ja itseohjautuvasti, valmiutta solmia kumppanuuksia ja tehdä yhteistyötä uusien kumppanien kanssa, kykyä laatia avustushakemuksia, monipuolisia viestintätaitoja, hyvää osaamista yleisimpien toimisto-ohjelmien käytöstä ja halua oppia uutta, kehittää ja kehittyä.

Työaika toteutuu pääsääntöisesti arkipäivisin ja on 37,5 tuntia viikossa. Työ edellyttää jonkin verran liikkumista etenkin Uudenmaan alueella. Toimistotyöpiste sijaitsee Helsingissä.

Palkkaus: Lähtöpalkka on henkilön osaamisesta riippuen 2 451,95 - 2 960,29 euroa, minkä lisäksi huomioimme mahdolliset työehtosopimuksen mukaiset palveluslisät. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työn kesto: Työsuhde on määräaikainen toiminnanjohtajan perhevapaan ajan 31.12.2023 asti. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin 8.8.2023 mennessä.

Tiedustelut: ke 17.5. klo 14-14.30 tai ke 24.5. klo 13-14 toiminnanjohtaja Ellinoora Knuuttila, p. 044 710 9588

Hakeminen: Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla 31.5.2023 mennessä osoitteeseen ellinoora.knuuttila@leiri.fi. Sopivan henkilön löytyessä paikka voidaan täyttää jo tätä aiemmin. Sähköposti nimetään aiheella/otsikolla järjestösuunnittelijan sijaisuus.