Avoimet työpaikat

Leirikesä ry hakee

TOIMINNANJOHTAJAA / TOIMINNANJOHTAJAN SIJAISTA

Leirikesä ry on ehkäisevän lastensuojelun järjestö, jonka toimintamuotona ovat avoimet lastenleirit. Yli sadalle yö- ja päiväleirillemme osallistuu vuosittain noin 4 500 lasta ja nuorta. Työllistämme leirityöhön noin 230 kausityöntekijää. Toimisto sijaitsee Töölönkadun Partiotalossa Helsingissä. Leiritoiminta on STEA:n, kuntien ja säätiöiden avustamaa ja käynnistynyt alkujaan partiolaisten leiritoiminnasta.

Työsuhde on määräaikainen yli vuoden mittainen perhevapaan sijaisuus ja se alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Vastaat toiminnanjohtajana järjestön operatiivisesta toiminnasta sekä toiminnan kehittämisestä muuttuvassa toimintaympäristössä. Työssäsi toimit myös leirinjohtajien lähiesihenkilönä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta käytännön talousjohtamisesta (erityisesti avustusprosesseista) sekä yhdistystoiminnan hallinnossa mukana olemisesta. Lisäksi edellytämme näkemystä lasten, nuorten ja lapsiperheiden arjesta sekä kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön.
Katsomme eduksi kokemuksen leiritoiminnasta.

Arvostamme lisäksi yhteistyökykyä monipuolisessa järjestökentässä ja kehittämishakuista toimintaotetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan, haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä toimivan organisaation, joka toteuttaa erittäin korkealaatuista leiritoimintaa.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 12.6. mennessä osoitteeseen anna-kaisa.pohjola@leiri.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anna-Kaisa Pohjola 040 450 8730 (päivisin) ja puheenjohtaja Mika Hållfast 050 462 2922 (iltaisin).