Avoimet työpaikat

Alta löydät tällä hetkellä meillä avoinna olevat työpaikat. Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja hae tehtävää, josta kiinnostuit. Lisää tietoa tehtävästä saat näkyviin napsauttamalla tehtävää tai nuolimerkkiä.


Avoimet tehtävät Helsingin toimistolla

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Etsimme viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaa

Etsimme Leirikesän Helsingin toimistolle viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaa.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syyskuussa 2024 ja kestää alustavasti helmikuun 2026 loppuun asti.

Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijan päätehtävänä on vastata yhdistyksen sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä erityisesti markkinoinnista ja asiakashankinnasta. Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija vastaa myös verkkosivustomme ja sosiaalisen median kanaviemme ylläpidosta. Tehtävän vastuualueisiin kuuluvat myös yrityskumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö sekä uusien kumppanien hankinta.

Tehtävä sopii hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle, aikaansaavalle ja myyntihenkiselle henkilölle, jolla on toimeen tarttumisen taitoa ja organisointikykyä. Varsin hyödyllistä on, jos löydät nopeasti ja luovasti ratkaisuja eteen tuleviin haasteisiin. Tässä tehtävässä pääsee sekä luomaan korkealentoisia suunnitelmia ja suuntaviivoja että myös tekemään käytännön töitä niin sanotusti kädet savessa.

Hakijalta edellytämme kokemusta ja/tai koulutusta viestinnän ja markkinoinnin parista, monipuolisia viestintätaitoja, näyttöjä erityisesti markkinointiviestinnästä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Arvostamme toimintakenttämme ja kolmannen sektorin erityispiirteiden tuntemista sekä hyviä tiedonhakuvalmiuksia. Toivomme, että sinulla on näkemystä lasten, nuorten ja lapsiperheiden arjesta.

Tehtävässä onnistumista helpottaa, jos Microsoft Office -ohjelmistot (O365-ympäristö/Sharepoint, sovelluksista erityisesti Excel ja Word), Adoben tuoteperhe (Acrobat, Photoshop, Illustrator ja erityisesti InDesign), erilaiset sisällönhallintojärjestelmät (meillä LianaCMS) sekä Googlen palvelut ja työkalut (esim. Workspace/suite, Ads, Analytics) pysyvät tottuneesti hyppysissäsi – tai ainakin otat niitä sujuvasti haltuusi.

Tässä tehtävässä ei todellakaan tarvitse aamulla pohtia, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä ympärillesi tiiviin, mukavan ja osaavan tiimin sekä toimivan organisaation, joka toteuttaa erittäin korkealaatuista leiritoimintaa. Saat käyttöösi oman työpisteen toimistolla Helsingin Töölössä, asianmukaiset työvälineet myös etätyöskentelyyn sekä tukea ja apua tehtäviisi toimiston muilta työntekijöiltä.

Tarjoamamme tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan – mieluiten ainakin perehdytyksen osalta jo elo-syyskuun aikana – ja jatkuu alustavasti helmikuun 2026 loppuun asti. Tehtävästä maksettava kuukausipalkka asettuu 3000–3200 euron välille valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen, minkä päälle tarjoamme puhelin-, lounas- ja virike-edut.

Tehtävä on kokoaikainen 37,5 h/vko, pääsääntöisesti toimistoaikoina klo 8-16 arkisin. Työ sisältää vähäisissä määrin ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työtä voi tehdä osin etänä, mutta työn luonteen vuoksi viikoittainen läsnäolo järjestön toimistolla Helsingin Töölössä sijaitsevalla Partioasemalla on välttämätöntä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja omaa paikallista sopimustamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@leiri.fi viimeistään 24.7.2024. Otsikoi sähköpostiviestisi “Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelija”. Kutsumme osuvimmat hakijat haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 6.8.2024 Helsingissä.

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Leirikesän verkkosivuilta löytänyt vastausta? Lisätietoja saat tarvittaessa toiminnanjohtaja Matti Mannoselta numerosta 040 8286 258 klo 9-16 välillä.

Toimistosihteeri Helsingin toimistolle

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen työ.

Etsimme toimistosihteeriä Helsingin toimistolle

Etsimme Leirikesän Helsingin toimistolle toimistosihteeriä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen työ. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan viimeistään syyskuussa 2024.

Toimistosihteeri vastaa yhdistyksemme asiakaspalvelun järjestämisestä ja kehittämisestä kokonaisuutena sekä toimii Leirikesälle räätälöidyn asiakasrekisterin ja muiden tietojärjestelmiemme pääkäyttäjänä. Leiri-ilmoittautumisen prosessit, tuotemyynti, laskutus ja maksuvalvonta sekä asiakkaiden rahaliikenteen sovellukset ovat toimistosihteerimme vastuulla. Lisäksi toimistosihteerimme vastaa asiakaspalvelusta ja -viestinnästä, sähköpostitse, puhelimitse sekä verkkosivustomme chatin kautta.

Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteista työotetta. Katsomme eduksi sujuvan englannin kielen taidon (muut kielet plussaa) sekä leiritoiminnan tuntemisen.

Tässä tehtävässä ei todellakaan tarvitse aamulla pohtia, onko omalla työllä yhteiskunnallista merkitystä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan, haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä sekä ympärillesi tiiviin, mukavan ja osaavan tiimin sekä toimivan organisaation, joka toteuttaa erittäin korkealaatuista leiritoimintaa. Saat käyttöösi oman työpisteen toimistolla Helsingin Töölössä, asianmukaiset työvälineet myös etätyöskentelyyn sekä tukea ja apua tehtäviisi toimiston muilta työntekijöiltä.

Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva, joka alkaa sopimuksen mukaan – mieluiten ainakin perehdytyksen osalta jo elo-syyskuun aikana. Tehtävä on osa-aikainen (20 h/vko) ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin toimistoaikaan klo 8-16 välille. Työ sisältää vähäisissä määrin ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työtä voi tehdä osin etänä, mutta työn luonteen vuoksi viikoittainen läsnäolo järjestön toimistolla Helsingin Töölössä sijaitsevalla Partioasemalla on välttämätöntä.

Tehtävästä maksettava kuukausipalkka asettuu 1300–1400 euron välille valittavan henkilön osaamisesta ja kokemuksesta riippuen, minkä päälle tarjoamme puhelin-, lounas- ja virike-edut. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja omaa paikallista sopimustamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi pdf-muodossa osoitteeseen rekrytointi@leiri.fi viimeistään 24.7.2024. Otsikoi sähköpostiviestisi “Toimistosihteeri”. Kutsumme osuvimmat hakijat haastatteluihin, jotka järjestetään lähtökohtaisesti 6.8.2024 Helsingissä.

Jäitkö vielä miettimään jotain, johon et tästä ilmoituksesta tai Leirikesän verkkosivuilta löytänyt vastausta? Lisätietoja saat tarvittaessa toiminnanjohtaja Matti Mannoselta numerosta 040 8286 258 arkisin klo 9-16 välillä

Avoimet tehtävät partiokerhoissa

Ohjaajaksi partiokerhoon

partiokerhon ohjaaja (väh. 18 v.)

HAE OHJAAJAKSI KERHOON

Leirikesä ry hakee ohjaajia partiokerhoihin koulupäivien yhteyteen lukuvuodeksi 2024 - 2025 eri puolille maata. Olisitko sinä kiinnostunut kerhojen ohjaamisesta?

Partiokerhot ovat Harrastamisen Suomen mallin mukaista toimintaa.Kerhoja vedetään kouluilla arkena kello 13-16 välisenä aikana. Kerhot kestävät yleensä 60-90 minuuttia kerrallaan. Kerhoja voi olla yksi tai useampi viikossa, riippuen paikkakunnasta ja ohjaajasta. Kerhotoiminta on käynnistynyt syyskuussa 2023.

Partiokerhojen ohjelma ammentaa partio-ohjelmasta ja se toteutetaan valmiiden ohjelmarunkojen pohjalta. Ohjaajia on kussakin kerhossa ryhmäkoosta ja kunnasta riippuen 1–2. Osallistujat ovat peruskouluikäisiä.

Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa. Ohjelma ei kuitenkaan ole virallista partiotoimintaa, eikä ohjaajilta tai osallistujilta edellytetä partion jäsenyyttä tai partiotaustaa.


Kerho-ohjaajan tehtävät

 • vastaa osaltaan kerholaisten hyvinvoinnista työtiiminsä kanssa
 • auttaa ja pitää huolta kerholaisista
 • suunnittelee ja toteuttaa ohjelmia valmiin ohjelmarungon pohjalta
 • osallistuu järjestettävään henkilökuntakoulutukseen
 • vastaa omalta osaltaan kerhon turvallisuudesta ja sisällöstä
 • vastaa omalta osaltaan kerhon ja kodin välisestä yhteydenpidosta
 • huolehtii omalta osaltaan kerhon suhteista kouluun
 • osallistuu kerhopaikan puhtaanapitoon ja siivoukseen
 • hoitaa muut esimiehen antamat tehtävät
  • Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
  • palkkaluokka G16B, palkka 13,47 euroa/tunti (+mahdolliset lisät)


Työ sopii hyvin opiskelijalle, osa-aikatyötä tekevälle tai muulle henkilölle, joka on käytettävissä kerhojen ohjaamiseen arkisin aikavälillä 13-16. Mahdollisesta suunnittelu- ja valmistelutyöstä maksetaan erillinen korvaus. Partiokerho-ohjaajan on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Haemme nyt partiokerhojen ohjaajia! Haluaisitko kerho-ohjaajaksi? Hae meille töihin täyttämällä hakemus vaikka heti!

Lisätietoa tehtävästä antaa kerhotoiminnan päällikkö Helka Körkkö (p. 044 723 8121).


*Työntekijä antaa suostumuksensa lasten parissa työskentelevien henkilöiden rikostaustaselvitykseen.

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Leirikesä on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toimintaa avustavat Stea ja useat kaupungit sekä säätiöt. Leirikesä on osa Pääkaupunkiseudun partioyhteisöä.

Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry (SP-FS) on Suomen suurin nuorten vapaaehtoisjärjestö.

Harrastamisen Suomen malli on Opetus- ja kulttuuriministeriön toimintamuoto, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteydessä.

» Hae tehtävään