Alennukset leirimaksuun

Leirimaksuun voi saada erilaisia alennuksia.

Tuettu loma yöleirillä

Tuetun loman voit saada, jos leiriläisen perheessä on sosiaalisia, terveydellisiä tai taloudellisia perusteita (esim. yksinhuoltajuus, maahanmuuttajatausta, pienet tulot). Leirimaksu on noin puolet leirin normaalihintaa edullisempi. Tuettua lomaa haetaan leiri-ilmoittautumisen yhteydessä. Katso lisää tuetun loman ehdoista ja hakuohjeet.

Stipendi päiväleirimaksun tueksi

Voimme myöntää stipendin lapsen päiväleirimaksun tueksi, jos lapsen perheessä on taloudellisia haasteita. Stipendiä haetaan vasta ilmoittautumisen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen ja laskun leiripaikasta. Lue lisää stipendistä ja katso hakuohjeet.

Sisarusalennus yöleirillä 

Yöleirille voi saada sisarusalennuksen, jos samalle leirille ilmoittautuu samasta perheestä useampi lapsi. Sisarusalennus tulee samasta perheestä ilmoittautuvalle lapselle. Esimerkiksi, jos ilmoitat leirille kaksi lasta, toinen lapsi saa sisarusalennuksen. Jos ilmoitat leirille kolme lasta, kaksi heistä saa alennuksen. Sisarusalennus tulee automaattisesti, jos ilmoitat sisarukset leirille samalla kertaa. Jos ilmoitat sisarukset leirille eri kerroilla, otathan yhteyttä asiakaspalveluun alennuksen saamiseksi.

Kotikunta-alennus

Jotkut kaupungit myöntävät Leirikesä ry:lle avustuksia leirimaksun alentamiseen. Kotipaikkakunnastasi riippuen voit saada leirimaksuun alennuksen. Alennus muodostuu automaattisesti ilmoittautumisen yhteydessä kotipaikkakuntasi mukaan. 

Muuta tukea leirimaksuun

Useat kunnat varaavat rahaa lasten lomatoimintaan, joten oman kunnan avustusta kannattaa hakea. Kysy lisää omalta sosiaalityöntekijältäsi. Huomaa, että leirihakemus tehdään aina Leirikesälle, mutta kunnan maksutuki (eli sosiaalitoimen maksusitoumus leirimaksuun) haetaan erikseen kunnalta.

Laskutamme maksusitoumukset suoraan niiden myöntäjältä (kunnille lähetettävän laskun summa saattaa poiketa perheelle lähetetystä laskusta, lisätietoja saatte tarvittaessa toimistolta).