Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

05.06.2024

Kesäleirikausi 2024 on alkanut!

Yli 1000 lasta aloitti tällä viikolla oman leiriseikkailun Partiolaisten päiväleireillä sekä Kiljavan Leirikesän ja Kesärinteen Leirikesän yöleirillä. Monelle kesän leirille mahtuu vielä mukaan. Kurkkaa leiritarjonta ja lähde mukaan Leirikesän leireille Varauspalvelumme kautta!Lue lisää »

21.05.2024

Leirikesän toimiston asiakaspalvelu suljettuna keskiviikkona 22.5.

Palvelemme jälleen torstaina 23.5. normaalisti klo 10.00 alkaen.Lue lisää »

20.05.2024

Leirikesä 2024 alkaa kahden viikon kuluttua!

Sadat lapset osallistuvat kesän ensimmäisille leireille eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä Hyvinkäällä Kiljavalla ja Tuusulassa Kesärinteellä kahden viikon kuluttua. Olemme koonneet tähän vielä muutamia viime hetken vinkkejä leirille lähtevälle, jotta kesäleiri voi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

12.06.2024

Aurinkolahti ei jättänyt ketään kylmäksi, vaikka hellerajan rikkominen jäikin vain haaveeksi☀️🏖️ Hiekkalinnojen raken... Lue lisää »

Facebook

12.06.2024

Aurinkolahti ei jättänyt ketään kylmäksi, vaikka hellerajan rikkominen jäikin vain haaveeksi☀️🏖️ Hiekkalinnojen rakent... Lue lisää »

Facebook

11.06.2024

Täräyttävää Tiistaita Kiljavalta! 🔥 Tänään Kiljavalla leiriläiset pääsivät ensimmäistä kertaa tänä kesänä tutustumaan m... Lue lisää »