Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

29.06.2024

Hei kesäleirillä ollut annathan meille palautetta!

Miten onnistuimme? Kuulisimme varsin mielellämme sekä lapsen että kotiväen ajatuksia leiristä. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kolme S-ryhmän sadan (100) euron lahjakorttia.Lue lisää »

26.06.2024

Rekry: Etsimme Viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijaa sekä toimistosihteeriä Helsingin toimistolle!

Oletko sinä etsimämme henkilö? Katso hakuilmoitukset ja jätä työhakemus viimeistään ke 24.7.2024!Lue lisää »

13.06.2024

Kiljavan Leirikesän yöleireillä on vielä tilaa!

Vielä ehdit lmoittautumaan mukaan yöleirille! Varaa paikkasi leirille Varauspalvelun kautta ennen kuin leiripaikat täyttyä.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

Facebook

17.07.2024

Tiistain terveiset Kiljavalta! 🔥🔥 Tänään oli nuortenleirin ensimmäinen kokonainen päivä, ja ohjelmassa oli erilaisia p... Lue lisää »

IG Instagram

17.07.2024

Tiistain terveiset Kiljavalta! 🔥🔥 Tänään oli nuortenleirin ensimmäinen kokonainen päivä, ja ohjelmassa oli erilaisia p... Lue lisää »

Facebook

16.07.2024

Mahtavat maanantaiterveiset Kiljavalta! 🔥🔥🔥 Maanantaina alkoi legendaarien nuorien ikioma leiri! 💯 Nuortenviikolla l... Lue lisää »