Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

12.05.2023

Tilaa leirituotteita mukaan leirille!

Leirituotteet voi ostaa ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautumisen jälkeen profiilisivun kautta. Leiriläinen saa tilatun tuotteen leiripaikalla leirin alussa ja sen voi ottaa heti käyttöön.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

28.05.2023

Maailman parhaat kesäleirit alkavat viikon kuluttua! Poimi tästä viime hetken vinkkejä tulevaan kesäleiriin!☀ Leir... Lue lisää »

Facebook

28.05.2023

Maailman parhaat kesäleirit alkavat viikon kuluttua! Poimi tästä viime hetken vinkkejä tulevaan kesäleiriin!☀ Leirikesä... Lue lisää »

IG Instagram

26.05.2023

Leirimuistoja Partiolaisten päiväleiriltä💚 Haluatko sinäkin saada ihania kokemuksia ja muistoja leireiltä? Käy v... Lue lisää »