Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

20.11.2023

Matti Mannonen Leirikesän toiminnanjohtajan sijaiseksi

Leirikesän hallitus on valinnut Matti Mannosen yhdistyksen toiminnanjohtajan sijaiseksi. Tehtävä on perhevapaan sijaisuus, joka kestää vuoden 2024 loppuun asti.Lue lisää »

17.11.2023

Päiväleirien 2024 leirinjohtajaksi Ella Jokela

Leirikesä onnittelee valittua leirinjohtajaa erittäin lämpimästi! Päiväleirien leirinjohtaja aloittaa työskentelyn perehdytyksellä ja tulevien leirihenkilökuntien rekrytointien suunnittelulla.Lue lisää »

16.11.2023

Hei opiskelija! Hae harjoittelijaksi Leirikesälle!

Etsimme viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa Helsingin toimistolle. Hakuaika päättyy keskiviikkona 29.11.2023.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

28.11.2023

Onko joululoman suunnitelmat edelleen auki? Lähde mukaan päiväleirille tai varaa paikkasi Kiljavan yöleirille!⛄️❄️ Järj... Lue lisää »

Facebook

28.11.2023

Onko joululoman suunnitelmat edelleen auki? Lähde mukaan päiväleirille tai varaa paikkasi Kiljavan yöleirille!⛄️❄️ Järje... Lue lisää »

IG Instagram

27.11.2023

Hei sinä ensi kesän leirien projektiryhmien tehtävistä kiinnostunut! Hakuaika tehtäviin päättyy keskiviikkona 29.11.2023... Lue lisää »