Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Leirilehdestä »

Kiljavan leirilehti 05.06.2023

Kiljavan kesä on täällä!!

Lue lisää »

Talvileirin leirilehti 04.01.2023

Talvinen teemapäivä

Lue lisää »

Talvileirin leirilehti 02.01.2023

Vuoden ensimmäinen leiripäivä!

Lue lisää »

Sosiaalinen media »

Facebook

05.06.2023

Leirikesä 2023 on pyörähtänyt tänään käyntiin!😍 Kesäloma on alkanut ja leiriläiset ovat aloittaneet kesän ensimmäiset l... Lue lisää »

IG Instagram

28.05.2023

Maailman parhaat kesäleirit alkavat viikon kuluttua! Poimi tästä viime hetken vinkkejä tulevaan kesäleiriin!☀ Leir... Lue lisää »

Facebook

28.05.2023

Maailman parhaat kesäleirit alkavat viikon kuluttua! Poimi tästä viime hetken vinkkejä tulevaan kesäleiriin!☀ Leirikesä... Lue lisää »