Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

23.04.2024

Tule kokemaan ikimuistoinen ja suosittu Kiljavan Leirikesä!

Nyt on aika varata paikka suosituilla Kiljavan Leirikesän leireillä! Leirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa. Leirillä yövytään yhdessä muiden leiriläisten kanssa teltassa. Varaa paikkasi leirille Varauspalvelun kautta ennen kuin leiripaikat ehtivät täyttyä!Lue lisää »

12.04.2024

Lasten lomajärjestöt: Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessä

Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessäLue lisää »

11.04.2024

Avaa lapselle ovi leirille - tapahtuma sosiaalialan ammattilaisille 6.5.2024.

Leirikesä ry järjestää maksuttoman seminaarin ja infotilaisuuden lasten- ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille STEA:n tukemasta lasten loma- ja leiritoiminnasta maanantai 6.5.2024. Tiedekeskus HerurekassaLue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

07.05.2024

Mikä ihmeen tuettu loma? 🧐 Lähes kaikki lapset voivat hakea tuettua lomaa Leirikesän yöleireille eli saada leirimaksuun... Lue lisää »

Facebook

07.05.2024

Mikä ihmeen tuettu loma? 🧐 Lähes kaikki lapset voivat hakea tuettua lomaa Leirikesän yöleireille eli saada leirimaksuun... Lue lisää »

IG Instagram

30.04.2024

Iloista ja nauruntäyteistä vappua jokaiselle!🎉🥳🌞 #leirikesä #vappu2024 Lue lisää »