Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

13.06.2024

Kiljavan Leirikesän yöleireillä on vielä tilaa!

Vielä ehdit lmoittautumaan mukaan yöleirille! Varaa paikkasi leirille Varauspalvelun kautta ennen kuin leiripaikat täyttyä.Lue lisää »

05.06.2024

Kesäleirikausi 2024 on alkanut!

Yli 1000 lasta aloitti tällä viikolla oman leiriseikkailun Partiolaisten päiväleireillä sekä Kiljavan Leirikesän ja Kesärinteen Leirikesän yöleirillä. Monelle kesän leirille mahtuu vielä mukaan. Kurkkaa leiritarjonta ja lähde mukaan Leirikesän leireille Varauspalvelumme kautta!Lue lisää »

21.05.2024

Leirikesän toimiston asiakaspalvelu suljettuna keskiviikkona 22.5.

Palvelemme jälleen torstaina 23.5. normaalisti klo 10.00 alkaen.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

Facebook

18.06.2024

Timanttista tiistaita Kiljavalta! 💎💎💎 Tänään leirissä on käyty toimintapisteillä melomassa, kiipeilemässä ja tehty pa... Lue lisää »

IG Instagram

18.06.2024

Timanttista tiistaita Kiljavalta! 💎💎💎 Tänään leirissä on käyty toimintapisteillä melomassa, kiipeilemässä ja tehty pa... Lue lisää »

IG Instagram

18.06.2024

Partiolaisten päiväleireillä pääsee tekemään perinteisten partiojuttujen lisäksi muutakin kesäkivaa☀️🏕️🧭 #leirikesä #k... Lue lisää »