Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

21.05.2024

Leirikesän toimiston asiakaspalvelu suljettuna keskiviikkona 22.5.

Palvelemme jälleen torstaina 23.5. normaalisti klo 10.00 alkaen.Lue lisää »

20.05.2024

Leirikesä 2024 alkaa kahden viikon kuluttua!

Sadat lapset osallistuvat kesän ensimmäisille leireille eri puolilla pääkaupunkiseutua sekä Hyvinkäällä Kiljavalla ja Tuusulassa Kesärinteellä kahden viikon kuluttua. Olemme koonneet tähän vielä muutamia viime hetken vinkkejä leirille lähtevälle, jotta kesäleiri voi alkaa parhaalla mahdollisella tavalla.Lue lisää »

23.04.2024

Tule kokemaan ikimuistoinen ja suosittu Kiljavan Leirikesä!

Nyt on aika varata paikka suosituilla Kiljavan Leirikesän leireillä! Leirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa luonnon helmassa. Leirillä yövytään yhdessä muiden leiriläisten kanssa teltassa. Varaa paikkasi leirille Varauspalvelun kautta ennen kuin leiripaikat ehtivät täyttyä!Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

22.05.2024

Tänä vuonna Partiolaisten päiväleirien yhtenä leirikohteena on ainutlaatuinen Suomenlinna! Suomenlinnan miljöö tarjoaa l... Lue lisää »

Facebook

22.05.2024

Tänä vuonna Partiolaisten päiväleirien yhtenä leirikohteena on ainutlaatuinen Suomenlinna! Suomenlinnan miljöö tarjoaa l... Lue lisää »

Facebook

21.05.2024

Tuu säkin mukaan Partiolaisten päiväleirille!💚 Vielä ehdit ilmoittautua mukaan kesän hauskimmille leireille!🌞😍 Vapait... Lue lisää »