Leirikesä – maailman parhaita lastenleirejä!

Leirikesän leireillä lapset ja nuoret saavat iloa, riemua, kavereita ja ikimuistoisia kokemuksia ympäri vuoden.

Leirikesän leirit on tarkoitettu kaikille 7–16-vuotiaille lapsille ja nuorille. Yhteistyössä perheiden, koulujen, kuntien ja kaupunkien, avustavien tahojen sekä monien järjestöjen kanssa tarjoamme vuosittain lähes 4 300 lapselle ja nuorelle ikimuistoisen loman - Leirikesän.

Leireillämme osaavat ja turvalliset työntekijät huolehtivat leirin sujumisesta, laadukkaasta leiriohjelmasta ja hyvästä ruuasta. Työllistämme vuosittain yli 250 nuorta aikuista tekemään parasta Leirikesää.

Tervetuloa leirille tai kumppaniksi mahdollistamaan lapsille ja nuorille maailman paras loma!

"Halusimme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja vahvistaa näin vuorovaikutustaitoja. Lapsemme tykkää aktiivisesta toiminnasta ja leiri tarjoaa siihen hyvän mahdollisuuden. Viime kesänä lapsemme oli leirillä ensi kertaa ja tykkäsi leiristä."
Asiakaspalaute 2021

Ajankohtaista »

12.04.2024

Lasten lomajärjestöt: Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessä

Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessäLue lisää »

02.04.2024

Maailman parhaille kesäleireille mahtuu vielä mukaan!

Onko lapsesi vielä vailla tekemistä kesälomalla? Ei hätää, kesän hauskimmille leireille mahtuu vielä mukaan. Kiljavan Leirikesän perinteisten yöleirien lisäksi voit tulla kokemaan leiritunnelmaa Partiolaisten päiväleireille eri puolille pääkaupunkiseutua.Lue lisää »

Sosiaalinen media »

IG Instagram

12.04.2024

Lasten lomajärjestöt: Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessä! Mediassa es... Lue lisää »

Facebook

12.04.2024

Lasten lomajärjestöt: Lasten ja nuorten mahdollisuus turvalliseen lomaan varmistettava myös kehysriihessä! Mediassa esi... Lue lisää »

IG Instagram

10.04.2024

🤔Mikä ihmeen STEA? Tuettu loma? Tässä pieni tietopaketti leirimaksun alennuksista! ⬇️ 👉 Tuettu loma tarkoittaa sitä, ... Lue lisää »