Päiväleirien alennus leirimaksun tueksi

Tällä sivulla kerromme miten voit hakea alennusta päiväleirille leirimaksun tueksi.

Olette ilmoittautuneet mukaan tulevan kesän leirille ja kiitokseksi ilmoittautumisesta haluamme tarjota sinulle tässä vaiheessa mahdollisuuden ostaa uuden lisäleirin kesälle alta löytyvän listan leireistä -50 % tarjouksella.  Tarjous on voimassa myös, jos ostat kaksi leiriä kerralla ja toinen niistä on alla oleva leirituote 23.05 klo 23.59 mennessä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan maailman parhaimmille kesäleireille huippuedulliseen hintaan!

Alle on listattuna leirit, joille sinun on mahdollista ilmoittautua mukaan huippuedulliseen -50 % hintaan. Leirit ovat varattavissa tarjoushinnalla 23.05.2024 klo 23.59 asti tai niin kauan kuin paikkoja on vapaana. HUOM. Varaathan paikkasi pian, koska leireillä on paikkoja hyvin rajatusti.

Miten haen alennusta uudelle leirille?

  1. Ilmoittaudu ensin mukaan haluamallesi leirijaksolle (jollekin viestin listatuista leireistä)
  2. Älä maksa leirimaksua samantien
  3. Ole yhteydessä toimisto@leiri.fi osoitteeseen, jossa lasku muutetaan alennusta vastaavaksi

HUOM. Tämä tarjous on tarkoitettu vain niille asiakkaille, joilla on jo varattuna leiri tulevalle kesälle, ostavat kaksi leiriä samalla tai on ostettuna kaksi leiriä viimeistään 23.05.2024 klo 23.59. Ehtona alennuksen myöntämiseksi on osallistuminen jo ilmoittautumalle leirille tulevana kesänä. Alennuksen voi hyödyntää myös samassa taloudessa asuvaan toiseen henkilöön, esimerkiksi sisarukseen. Alennusta ei voi yhdistää stipendiin. 

Leirit jotka kuuluvat alennuskampanja piiriin:

Arabia 3

Kalasatama 3

Kalajärvi 1

Kalajärvi 2

Latokaski 4

Lauttasaaren seikkailijat 3

Martinlaakso 4

Suomenlinna 2

Soukka 3

Soukka 4