Partiokerhot koulupäivän yhteydessä

Partiokerho tarkoittaa koulupäivän yhteydessä tapahtuvaa harrastustoimintaa. Partiokerhot ovat tarkoitettu kaikille alakoululaisille. Partiokerhoja järjestetään ympäri Suomen, kaikissa niissä kouluissa, joissa oppillaat ovat Partiokerhoja toivoneet. Kerhot ovat osa Harrastamisen Suomen mallia.

Partiokerhoissa liikutaan lähi-luonnossa, pelataan, leikitään ja harjoitellaan erilaisia taitoja yhdessä kerhokavereiden ja ohjaajien kanssa. Partiokerhot toteutetaan yhteistyössä Suomen Partiolaisten kanssa. Voit ilmoittautua mukaan Partiokerhoon tämän sivun kautta! Jos olet kiinnostunut kerhon ohjaamisesta (väh. 18 vuotta), voit täyttää työhakemuksen tästä.

Kuvassa kolme kuvaa.


Ilmoittautuminen Partiokerhoon

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsen mukaan partiokerhoon (Helsingin, Espoon ja Mäntsälän kerhot). Mahdollisissa kysymyksissä ole yhteydessä toimistoomme.

Vihreää otsikkopalkkia klikkaamalla saat esiin lisää kysymyksiä. Et voi tallentaa lomaketta, etkä pääse muokkaamaan vastauksia enää sen jälkeen, kun olet lähettänyt ilmoittautumisen.

Lomakkeen pakolliset kentät on merkitty punaisella tähdellä (*).

Lapsen perustiedot

Valitse alla olevasta valikosta lapsesi tämän hetkinen luokka-aste.

Huoltajan yhteystiedot

Tiedotamme lähes kaikista kerhoon liittyvistä asioista vain sähköpostitse, joten anna tässä varmasti toimiva sähköpostiosoite.

Syötä sähköpostiosoitteesi varmuuden vuoksi kahteen kertaan.

Muuta tietoa

Kirjoita tähän tarvittaessa lisätietoa. Kerro tässä lisätiedot, jotka haluat olevan lapsen ohjaajien tiedossa kerhon aikana.

/ 2 500 merkkiä