Sait töitä Kiljavan Leirikesältä

Sait töitä Leirikesältä!

Mukavaa, että olet tulossa kanssamme toteuttamaan maailman parhaita lastenleirejä! Jotta kaikki lähtisi parhaalla tavalla käyntiin, niin pyydämme sinua ystävällisesti täyttämään tämän lomakkeen.

Aloitetaan!

Työnantajalla on velvollisuus selvittää työntekijän kansallisuus mahdollisia kansalaisuuteen liityviä seikkoja varten.

Vahvista työpaikka ja ilmoittaudu koulutukseen

Klikkaa alta ne viikot, joille voisit ottaa lisää töitä. Ethän klikkaa niitä viikkoja, joilla tiedät jo olevasi töissä. Klikkaustesi perusteella tarjoamme mahdollisesti lisää töitä jo kevään aikana, jos leirien asiakasmäärät kasvavat. Käytämme tietoja myös kesän aikana esim. sairastapauksissa tuuraamisissa.

Vapaapäivätoiveet

Kartoitamme tässä ensi kesän vapaapäivätoiveesi, joiden perusteella teemme työvuorot.
1) Kerro kunkin viikon kohdalle, jos sinulla on päiviä, jolloin et voi työskennellä (esim. Viikon 1 kohdalle: "3.-6.6., koska minulla on omat häät"
2) Jätä tyhjäksi kaikki ne viikot, jolloin et ole töissä sekä ne viikot, joille sinulla ei ole työntekoa estäviä tapahtumia.

Emme takaa, että kaikkia toiveitasi toteutetaan. Valmistaudu myös siihen, että esimerkiksi juhannus ja suositut festariviikonloput ovat monille yhteisiä toiveita, jolloin näiden vapaapäivien toteutuminen on myös epävarmempaa.

Ensimmäinen koulutusviikonloppu järjestetään 17.–19.4.2020 Kiljavan leirikeskuksessa Hyvinkäällä (Vihtilammintie 45, 05200 Rajamäki). Koulutusviikonloppuun on tarjolla yhteinen bussikuljetus.

Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevilla on mahdollisuus matkakorvaukseen. Kysy lisää leirinjohtajalta.

Bussi lähtee perjantaina 17.4. Helsingin keskustasta, Rautatientorin reunalta(Mikonkadun tilausajopysäkki). Bussi palaa sunnuntaina samaan paikkaan.

 

Leirikesä ry: Töölönkatu 55, 00250 Helsinki - puhelin (09) 8865 1280 (ma-to klo 10.00-15.00) - toimisto@leiri.fi

Y-tunnus: 0746614-5 - Tietosuojaseloste - Evästeet - Uutiskirje

© Leirikesä ry 2018.