Näin löydät leirilaskun tiedot

OHJE

Voit tarkastella kaikkia käyttäjätunnukseesi liitettyjä laskuja varauspalvelussa. Laskuihin listataan varsinaiset leirilaskut sekä kaikki mahdollisiin lisäpalveluihin liittyvät laskut.

Kaikkien laskujen tarkastelu:

1. Avaa varauspalvelu ja napauta Laskut -tekstiä, joka löytyy pinkistä yläpalkista.

2. Esiin tulevasta sivusta näet kaikki käyttäjätunnukseesi liitetyt laskut, laskujen maksutiedot ja laskujen maksutilanteen. PDF- painikkeesta voit avata laskun tulostettavassa PDF-tiedostossa. Maksa -painikkeesta pääset suoraan maksamaan laskun verkkomaksuna.

Laskujen tiedot taulukossa

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 25.1.2023.

Jäikö vielä jotakin kysyttävää? Ota yhteyttä