Näin löydät leirilaskun tiedot

OHJE

Voit tarkastella kaikkia käyttäjätunnukseesi liitettyjä laskuja varauspalvelun OMASIVUlla. Laskuja voi tarkastella käyttäjänimen perusteella tai lapsikohtaisesti. Laskuihin listataan varsinaiset leirilaskut sekä kaikki mahdollisiin lisäpalveluihin liittyvät laskut.

Kaikkien laskujen tarkastelu:

1. Avaa varauspalvelun OMASIVU ja napauta käyttäjän nimeä tai kuvaketta. Napauta oranssilla pohjalla olevaa euron kuvaketta.

2. Esiin tulevasta taulukosta näet kaikki käyttäjätunnukseesi liitetyt laskut, laskujen maksutiedot ja laskujen maksutilanteen. PDF- painikkeesta voit avata laskun tulostettavassa PDF-tiedostossa.

Laskujen tiedot taulukossa

OHJE

Yksittäisen lapsen laskujen tarkastelu:

1. Avaa varauspalvelun OMASIVU ja napauta lapsen nimeä tai kuvaketta. Napauta Laskut -otsikon alta Avaa -kuvaketta. Lapseen liittyvät laskut listataan samanlaiseen taulukkoon, kuin käyttäjän kohdalla.

Avaa varauspalvelun OMASIVU ja napauta lapsen nimeä tai kuvaketta

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 6.9.2021.