Näin rekisteröidyt varauspalveluun

OHJE

Kun olet rekisteröitynyt Leirikesän varauspalveluun, voit tehdä varauksia Leirikesän eri leireille ja tehdä ostoksia verkkokaupassa. Käyttäjätunnus luodaan huoltajalle (esim. lapsen äiti tai isä) tai muulle aikuiselle, joten rekisteröitymisen yhteydessä annetaan varauksen tekijän tiedot. Lapsen tai lasten tiedot annetaan myöhemmin.

1. Siirry Varauspalveluun osoitteessa https://varaus.leiri.fi ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu omasivulle -painiketta

Napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu omasivulle -painiketta
  2. Valitse esiin tulevasta ruudusta REKISTERÖIDY -välilehti

3. Kirjoita lomakkeelle pakolliset tiedot: Huoltajan etunimi, Huoltajan sukunimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja sitten luo itsellesi salasana. Salasana pyydetään antamaan kahdesti.

Hyväksy tietojesi tallentaminen Leirikesä ry:n varauspalveluun valitsemalla ruutu. Huomaa, että rekisteröityminen verkkopalveluun edellyttää tietojen tallennusta.

Kirjoita lomakkeelle pakolliset tiedot.
  4. Napauta lopuksi Hyväksy ja rekisteröidy -painiketta. Tunnuksesi on heti valmis käytettäväksi.

Napauta lopuksi Hyväksy ja rekisteröidy -painiketta.

Vinkki: Joissakin tapauksissa rekisteröityneen henkilön ei tarvitse olla suoraan lapsen huoltaja. Esimerkiksi sosiaalityöntekijä tai perhetyöntekijä voi rekisteröityä palveluun omilla tiedoillaan ja ilmoittaa lapsia leirille lasten ja lasten perheiden tiedoilla.

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 31.08.2021.