Näin varaat bussikyydin leirille ja tilaat muita lisäpalveluita

OHJE

Voit tilata lapselle bussikyydin leirille ja ostaa muita mahdollisia lisäpalveluita OMASIVUn kautta. OMASIVUn kautta tilatut bussikyydit ja muut mahdolliset lisäpalvelut laskutetaan erikseen. Käytettävissä olevat maksutavat listataan kassalla ennen ostosten vahvistamista.

Kaikille leireille tai ryhmiin ei voi ostaa tai tilata lisäpalveluita.

  1. Avaa varauspalvelun OMASIVU ja napauta lapsen nimeä tai kuvaketta. Lapsen tapahtumat listataan Omat tapahtumat -otsikon alle sivun alaosaan. Voit tehdä ostoksia kaikkiin lapselle varattuihin tapahtumiin erikseen.
    Napauta tapahtuman päällä olevaa ostoskärrypainiketta

  2. Esiin tulevasta valikosta näet kaikki tuotteet, jotka ovat tilattavissa tai ostettavissa leirille. Yläosassa näet tuotteet, jotka olet jo ostanut (esimerkiksi ilmoittautumisen yhteydessä) ja alaosassa näet kaikki tuotteet, jotka voit vielä tilata leirille tai leiriin liittyen.

    Valitse tuotteet napauttamalla Valitse -painiketta haluamasi tuotteen kohdalla. Kun olet valmis, niin napauta oikeassa alareunassa olevaa Siirry kassalle -painiketta.

  3. Tarkista kassalla ostoskorin sisältö ja valitse sopiva maksutapa. Napauta Osta -painiketta.

  4. Tarkista vielä tilauksen yhteenveto - erityisesti laskutusosoite! Kun olet tarkistanut tiedot, napauta OK -painiketta.

  5. Tilaus on nyt tehty. Lasku toimitetaan valitsemasi maksutavan mukaisesti tai ostos maksetaan heti verkossa.

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 25.10.2018.

Jäikö vielä jotakin kysyttävää? Ota yhteyttä