Unohtunut salasana

OHJE

Voit palauttaa salasanan tällä sivulla: Unohditko salasanasi?

1. Vaihtoehtoisesti siirry Varauspalveluun ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta.

Paina Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta
  2. Valitse esiin tulevasta ruudusta Unohditko salasanasi? -linkki.

Valitse esiin tulevasta ruudusta Unohditko salasanasi? -linkki.
  3. Kirjoita esiin tulevaan kenttään sama sähköpostiosoite, jolla alun perin rekisteröidyit palveluun ja napauta Pyydä salasanan palautus -painiketta. Saat hetken kuluttua ohjeet salasanan vaihtamiseen, jos antamasi sähköpostiosoite löytyy järjestelmästä.

Kirjoita sähköpostiosoite ja napauta Pyydä salasanan palautusta -painiketta

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 25.01.2023.