Unohtunut salasana

OHJE

Voit palauttaa salasanan tällä sivulla: Unohditko salasanasi?

1. Vaihtoehtoisesti siirry Varauspalveluun ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu omasivulle -painiketta.

Paina Kirjaudu omasivulle -painiketta
  2. Valitse esiin tulevasta ruudusta Unohditko salasanasi? -linkki.

Valitse esiin tulevasta ruudusta Unohditko salasanasi? -linkki.
  3. Kirjoita esiin tulevaan kenttään sama sähköpostiosoite, jolla alun perin rekisteröidyit palveluun ja napauta Lähetä -painiketta. Saat hetken kuluttua ohjeet salasanan vaihtamiseen, jos antamasi sähköpostiosoite löytyy järjestelmästä.

Kirjoita sähköpostiosoite ja napauta Lähetä -painiketta

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 31.08.2021.