Näin rekisteröidyt varauspalveluun

OHJE

Kun olet rekisteröitynyt Leirikesän varauspalveluun, voit tehdä varauksia Leirikesän eri leireille ja tehdä ostoksia verkkokaupassa. Käyttäjätunnus luodaan huoltajalle (esim. lapsen äiti tai isä) tai muulle aikuiselle, joten rekisteröitymisen yhteydessä annetaan varauksen tekijän tiedot. Lapsen tai lasten tiedot annetaan myöhemmin.

 1. Siirry Varauspalveluun osoitteessa https://varaus.leiri.fi ja napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta

  Napauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu tai rekisteröidy -painiketta
 2. Napauta esiin tulevasta ruudusta REKISTERÖIDY TÄÄLLÄ -linkkiä

 3. Kirjoita lomakkeelle pakolliset tiedot: Huoltajan etunimi, Huoltajan sukunimi, Huoltajan sähköpostiosoite ja sitten luo itsellesi salasana. Salasana pyydetään antamaan kahdesti.

  Hyväksy tietojesi tallentaminen Leirikesä ry:n varauspalveluun valitsemalla ruutu. Huomaa, että rekisteröityminen verkkopalveluun edellyttää tietojen tallennusta.

  Napauta lopuksi Lähetä lomake -painiketta.

  Kirjoita lomakkeelle pakolliset tiedot.
 4. Rekisteröitymisen jälkeen, ennen kirjautumista sinun tulee vielä vahvistaa sähköpostiosoitteesi. Järjestelmä lähettää sähköpostia antamaasi osoitteeseen. Seuraa viestistä löytyvää linkkiä, jotta järjestelmä voi viimeistellä rekisteröitymisen. Huomaathan, että viestin linkki erääntyy vuorokauden kuluttua.

  Sähköpostin vahvistamisen jälkeen pääset kirjautumaan Varauspalveluun.
 5. Rekisteröityminen onnistui, mutta ennen kirjautumista sinun tulee vielä vahvistaa sähköpostiosoitteesi.

Vinkki: Joissakin tapauksissa rekisteröityneen henkilön ei tarvitse olla suoraan lapsen huoltaja. Esimerkiksi sosiaalityöntekijä tai perhetyöntekijä voi rekisteröityä palveluun omilla tiedoillaan ja ilmoittaa lapsia leirille lasten ja lasten perheiden tiedoilla.

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 24.01.2023.

Jäikö vielä jotakin kysyttävää? Ota yhteyttä