Näin täytät kuvausluvan

OHJE

Kuvausluvan voi antaa leirille ilmoittautumisen jälkeen. Kuvaus täytetään varauspalvelun profiilisivulla jokaiselle leirille lähtevälle lapselle erikseen.

1. Avaa varauspalvelun profiilisivulla ja napauta lapsen nimeä. Lapsen nimen alle ilmestyy oranssilla tekstillä Kuvauslupa täyttämättä. Napauta Anna tai peru lupa -painiketta, niin kuvauslupa avautuu täytettäväksi.

Kuvaus täytetään varauspalvelun profiilisivulla jokaiselle leirille lähtevälle lapselle erikseen.
  2. Valitse annetaanko kuvauslupa klikkaamalla "Anna lupa" tai "Älä anna lupaa". Jos vastaus kuvauslupaan on myöntävä, lapsen kuvia voidaan julkaista esim. leirilehdessä tai Leirikesän sosiaalisen median tileillä. Jos on kieltävä, niin lapsesta ei oteta kuvia, eikä kuvia julkaista missään.

Kuvauslupaa ja muita tämän näkymän tietoja voit muokata myös jälkikäteen.

Paina Tallenna -painiketta

Tämä ohje on päivitetty viimeksi 25.1.2023.