Partiolaisten päiväleiri on lapselle hauskaa ja turvallista tekemistä lähellä kotia!

Päiväleiri tarkoittaa sitä, että leirillä on toimintaa aamusta iltapäivään, ja jokaisen leiripäivän päätteeksi mennään kotiin.

Tutustu Partiolaisten päiväleireihin ja muista myös Scouternas Dagsläger ja Scouts Day Camps.

Lapsille

  • Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu noin 7–10 -vuotiaille ja noin 10–12 -vuotiaille koululaisille.

Pääkaupunkiseudulla ympäri vuoden

  • Partiolaisten päiväleirejä järjestetään kesäkuussa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, sekä koululaisten syys- ja talvilomien aikana Helsingissä. Päiväleirit järjestetään usein lähellä leirille osallistuvien lasten kotia.
  • Päiväleiri kestää yleensä 4–5 päivää maanantaista torstaihin tai maanantaista perjantaihin.

Leirin hinta

  • Päiväleirin hinta määräytyy leirin pituuden ja lapsen kotikunnan perusteella ja vaihtelee noin 100 € - 222 € välillä.
  • Hinta sisältää lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä. Joillekin leireille on mahdollista saada hakemuksesta stipendi, eli alennusta leirin hintaan.

Leirin ohjelma

  • Partiolaisten päiväleireillä tutustutaan uusiin leirikavereihin, leikitään ja pelataan, retkeillään lähiympäristössä, uidaan sään salliessa, nikkaroidaan ja askarrellaan, kokkaillaan ja tehdään muita mukavia, partio-ohjelmaa mukailevia leiritouhuja. Partiolaisten päiväleirien nimi viittaa leirin ohjelmaan, sen tavoitteisiin sekä tapaan tehdä leirejä, ei suinkaan siihen, ketkä leirille saavat tulla. Partiolaisten päiväleireille ovat siis tervetulleita aivan kaikki partiotaustaan katsomatta! Jokaiseen leiripäivään kuuluu leiriläisten itse retkikeittimellä valmistama lounas sekä välipala.

 

Ilmoittautuminen

  • Lapsi voi osallistua yhdelle tai useammalle Partiolaisten päiväleirille vuodessa.
  • Kaikki Partiolaisten päiväleirit löydät Leirikesän varauspalvelusta. Varauspalvelussa voit ilmoittautua leirille, tarkastella ja muokata omia ja lapsen tietoja, sekä maksaa leirin monilla eri maksutavoilla.

» Siirry varauspalveluun

Voit myös tutustua erilaisiin päiväleireihin tarkemmin leirien omilla sivuilla:

» Partiolaisten päiväleirit » Scouternas Dagsläger » Scouts Day Camps