AJANKOHTAISTA:
» Ilmoittaudu mukaan syysloman päiväleireille Leirikesän Varauspalvelussa

Maailman parhaat Partiolaisten päiväleirit

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu ihan kaikille 7–12 -vuotiaille koululaisille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan. 

Partiolaisten päiväleireillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan, askarrellaan ja nautitaan lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa!

Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen kesälomalle. Päiväleiri on kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9.00–16.00. Paikalle voi tulla jo 8.30 alkaen ja kotiin lähdetään leirin päätyttyä.

Partiolaisten päiväleirejä on ympäri vuoden

Leirikesä järjestää Partiolaisten päiväleirejä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla kesäkuussa, sekä Helsingissä syyslomalla ja talvilomalla. Vuosittain järjestämme eri paikoissa yli 100 päiväleiriä, joille osallistuu yhteensä jopa 2 200 lasta.


"Leiriviikot olivat lapselle todella mieluisia. Hän lähti leirille aina innoissaan ja kertoi iloisena päivän tapahtumista. Leirillä oli mieluista puuhaa ja retket oli kivoja, etenkin uimaretki oli huippu. Vanhemman näkökulmasta leiri oli täydellinen aloitus lapsen kesälomalle, koska hän viihtyi erinomaisesti ja oli innoissaan leiristä. Suuret kiitokset ohjaajille, jotka loivat näin innostavan ja mielenkiintoisen leirin!"

Asiakaspalaute 2023


Partiolaisten päiväleirit 7–10 -vuotiaille Helsingissä

Voit vierittää taulukkoa vasemmalle ja oikealle mobiilinäkymässä ↔
Leirijakson nimi Ajankohta Pituus Paikka Hinta Ilmoittautuminen
Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole tähän kategoriaan kuuluvia leirejä.
Syysloman päiväleiri Taivallahdessa ma 16.10. – pe 20.10. päivittäin klo 08:30 – 16:00 5 pv Taivallahden Kerhis avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Syysloman päiväleiri Viikissä ma 16.10. – pe 20.10. päivittäin klo 08:30 – 16:00 5 pv Viikin nuorisotalo avaa hinnasto » Ilmoittaudu
Syysloman päiväleiri Roihuvuoressa ma 16.10. – pe 20.10. päivittäin klo 08:30 – 16:00 5 pv Roihuvuoren nuorisotalo avaa hinnasto » Ilmoittaudu