Hakuaika alkaa netissä torstaina 18.2.2016 klo 10:00.

Kiljavan Leirikesä tarjoaa leirejä kesäkuun alusta elokuun alkuun (6.6.-6.8.2016). Kesällä 2016 järjestetään yhteensä 14 leirijaksoa, jotka ovat pituudeltaan 3-6 vuorokautta. Leirit on tarkoitettu kaikille 7-16 -vuotiaille lapsille ja nuorille ja leireille on mahdollisuus osallistua yhteisellä bussikuljetuksella.

Leirillä on tekemisen meininki! Kiipeilyseinä ja korikiipeily tarjoavat hurjapäille elämyksiä, melominen ja uiminen järvessä virkistävät hellepäivänä, seikkailuohjelmat vievät fantasiamaailmaan ja tarinoiden syvyyksiin. Leirillä voi opetella uuden taidon videokuvaus- tai huovutuskerhossa tai tutustua eläintenhoitoon leirillä olevien eläinten parissa.

Leirin onnistumisesta ja turvallisuudesta huolehtii osaava, kokenut leirihenkilökunta. Suurin osa leireistä on alakouluikäisille. Jokaisella leirillä on muutamia ”bronttoja”, eli yläkouluikäisiä Leirikesäkonkareita nuorempien tukena.

Lisää tietoa kesäleireistä saat Leirikesän verkkosivuilta: Olosuhteet ja leiriohjelma

Mieltä askarruttavia asioita voit kysyä myös toimistolta sähköpostitse toimisto@leiri.fi tai puhelimitse (09) 8865 1280. Lisäksi aina kun näet sivun oikeassa alalaidassa chat-ikkunan, voit kysyä leireihin liittyviä asioita. Muista seurata Leirikesää sosiaalisessa mediassa: Facebook, Instagram, YouTube, Twitter ja Issuu.