Leirikesä otti käyttöön uudistetun verkkosivuston

 

Leirikesä otti torstaina käyttöön kasvojenkohotuksen saaneen verkkosivuston!

Vanhat verkkosivut olivat olleet käytössä loppuvuodesta 2013 ja Leirikesän toiminta oli varsin erilaista vielä tuolloin. Ajan hammas pääsi puremaan sivustoa ja nyt oli korkea aika uudistaa verkkosivun ulkoasu ja samalla sivuston sisältöön tehtiin runsaasti päivityksiä.

» Anna palautetta


Eri leirit löytyvät sivuilta nyt leirin tyypin mukaan

Eri leirit on uudella sivustolla jaettu kahteen kategoriaan:

Jatkossa näiden yläotsikoiden alta jokaisen on helpompi löytää juuri itselle sopiva leiri - oli sitten uusi tuttavuus tai vanha leirijakso, jolla on leireilty vuodesta toiseen.

Tuettu loma, eli Veikkauksen alennus, sai oman selittävän sivunsa

Veikkauksen alennukseen liittyy sen verran paljon kysyttävää ja tiedusteltavaa, että verkkosivu-uudistuksen yhteydessä loimme Veikkauksen alennukselle kokonaan oman sivun, josta saat kaiken alennukseen liittyvän tiedon samasta paikasta

Vinkit, ohjeet ja kysymykset nyt samassa paikassa

Kävimme läpi kaikki vanhat usein kysytyt kysymykset ja päivitimme kaikki asiat koskemaan nykypäivän tilannetta. Samalla loimme kokonaan uuden OHJEET -alueen, josta löydät jatkossa

Ohjesivu vastaa kaikkiin erilaisiin leirikokonaisuuksiin liittyviin asioihin ja sivuilta on helppo löytää omaa asiaa koskeva tieto.

Leirilehti siirtyi yöleirien alle, joten jatkossa Kiljavan Leirikesän, Nikuvikenin Leirikesän ja talven yöleirien meininkejä voi seurata yöleirit -pääsivun kautta.

Kesätyöt ja Leirikesää koskevat sivut Tietoa meistä -otsikon alla

Tässä alueessa mikään ei varsinaisesti muuttunut - eri sivut vain vaihtoivat paikkaa. Rekrytoinnin alta löydät edellen Leirikesän kaikki avoimet työpaikat, taustatietoa, Leirin lupauksen ja yhdistyksen arvot.

Anna meille palautetta uudistetuista sivuista!

Sivujen kehitystyö on pitkällä, mutta silti kesken. Toivomme palautetta sivuista. Kerro meille kaikki: mikä ei toimi? Mikä näyttää hölmöltä? Mitä sivuille pitäisi lisätä? Pitäisikö jotakin poistaa? Mikä toimii erityisen hyvin? Missä onnistuimme parhaiten?

» Anna palautetta