Kesäkauden 2019 eri leireille on ilmoittautunut jo yli 2 000 lasta ja nuorta

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä yhteensä lähes 100 erilaista leirijaksoa Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Porvoossa ja Vantaalla. Ilmoittautumisaika eri leireille alkoi 8.1.2019 ja tähän mennessä elämyksellisen leiriloman on varannut yhteensä yli 2 000 asiakasta. Ilmoittautuminen jatkuu ilahduttavan vilkkaana ja suosittelemmekin varaamaan oman leirijakson mahdollisimman pian.

Leiri on lapsen parhaaksi

Laadukas, suunniteltua ja mielekästä tekemistä tarjoava kesäleiri on lapselle yksi parhaista tavoista viettää kesälomaa. Pidämme erittäin tärkeänä kaikenlaisten lasten mahdollisuutta osallistua leirille. Virkistävä leiriloma tarjoaa mielekästä tekemistä ja auttaa sekä lasta että perhettä tarvittaessa levähtämään arjen rutiineista.

Tarjoamme erilaisia leirejä kaikenlaisille lapsille. Ensikertalaisille suosittelemme esimerkiksi Partiolaisten päiväleirejä lähellä kotia, seikkailua ja elämyksiä etsivälle perinteisiä ja erittäin suosittuja Kiljavan Leirikesän® yöleirejä Hyvinkäällä sekä tunnelmaa ja meren rauhaa rakastavalle Nikuvikenin Leirikesän telttaleirejä. We also have day camps in English och Scouternas Dagläger som är svenskspråkiga.

Kehitysvammaiset lapset voivat osallistua Kiljavan Leirikesän yöleireille. Kehitysvammaisten ryhmissä on yleensä ollut mm. EHA1-luokilla opiskelevia lapsia. Osa lapsista on ollut kehitysvammaisia, osa esimerkiksi autistisia tai down-lapsia. Leireillämme on myös lapsia jaetulla tai omalla leiriavustajalla. Tällöin leiriläiset asuvat osana muuta telttakylää ja leiriläinen pärjää hetkittäin ilman aikuisen tukea. Leiriavustaja voidaan osoittaa lapselle, jolla on esimerkiksi jokin kehitysviive, lapsi on aggressiivinen tai sosiaalinen kehitys on viivästynyt. Oppimisviiveet koulussa eivät yleensä haittaa leirillä. Tutustu Kiljavan Leirikesän leireihin.

Veikkauksen alennuksella edullisemmin leirille

Tuettu loma tarkoittaa sitä, että lapsi pääsee yöleirille edullisemmalla hinnalla, eli saa leirimaksuun Veikkauksen alennuksen. Lähes kaikki lapset voivat hakea tuettua lomaa Leirikesän yöleireille. Tuettu loma myönnetään lapseen tai perheeseen liittyvien sosiaalisten, taloudellisten tai terveydellisten syiden perusteella. Tuettu loma on noin puolet leirin normaalihintaa edullisempi. Tyypillinen kuuden vuorokauden tuettu yöleiri maksaa noin 170 €. Ilman tukea vastaava leiri maksaa noin 320 €.

Veikkauksen alennusta haetaan samalla kun lapsi ilmoittautuu leirille täyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä kohdat, jotka liittyvät Veikkauksen alennukseen. Käytännössä kaikki lapset ilmoittautuvat leirille aivan samalla tavalla, mutta tuettua lomaa hakeneille (ja myönteisen päätöksen saaneille) perheille leirin hinta on edullisempi kuin muille ilmoittautuneille.

Leirikesä ry saa avustusta Veikkauksen tuotoista. Tästä syystä tuen nimi on Veikkauksen alennus.

Varaa lapsen leirijakso Internet -varauspalvelussamme koska tahansa!

» siirry varaamaan