Talvilomalla yhteensä viisi huippuhauskaa päiväleiriä kaikille noin 7–10 -vuotiaille lapsille!

Talviloman päiväleirit 2020 kartalla

Asiakkaidemme pitkäaikaisiin toiveisiin on nyt osittain vastattu, sillä saimme kuin saimmekin järjestettyä kaksi talviloman päiväleiriä myös Espooseen. Talviloman päiväleirit pidetään Leppävaarassa aivan Leppävaaran juna-aseman ja Sellon naapurissa sekä Espoon Pitkäjärven vieressä Lähderannassa. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Espoon leirien lisäksi järjestämme Helsingissä talvilomalla kolme päiväleiriä. Helsingin leirit järjestetään Pitäjänmäessä, Ruoholahdessa ja Viikissä. Kaikille leireille voi ilmoittautua ympäri vuorokauden Leirikesän varauspalvelussa.

Partiolaisten päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–10 -vuotiaille, eli 1.–3. -luokkalaisille alakoululaisille. Lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja lähellä, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan muutenkin lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa!

Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen talvilomalle. Päiväleiri on myös kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Katso lisää Partiolaisten päiväleirien omalta sivulta.