Ensi kesänä järjestämme yli 100 päiväleiriä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla, sekä lähes 20 yöleiriä Hyvinkäällä ja Tuusulassa.

Leirejä voi tulla vielä lisää, joten seuraa verkkosivujamme ja sosiaalisen median palveluita, niin saat tiedot ensimmäisten joukossa!

Jos suunnitelmat ja neuvottelut onnistuvat, niin laajennamme toimintaamme ensi kesänä Espoossa. Espoon tilanne varmistuu tammikuun aikana, ja jos kaikki menee putkeen, niin avaamme Espoossa neljä leiripaikkaa koko kesäkuun ajaksi! Paikat ovat Kalajärvi, Kirkkojärvi, Kivenlahti ja Leppävaara.

Helsingissä avataan kokonaan uudet leiripaikat Pohjois-Haagaan, Malminkartanoon, Kruununhakaan ja Vuosaaren Seikkailutaloon. Muina muutoksina Herttoniemen leiri muuttaa parin kilometrin päähän uusiin tiloihin ja Tapulikaupungin leiri löytyy jatkossa nimellä Puistola. Näiden lisäksi Helsingissä noin 20 muuta leiripaikkaa - mukana tuttuja ja turvallisia paikkoja kotia lähellä! Liksom förra året, kan svenskspråkiga Scouternas dagsläger finnas i Drumsö.

Vantaalla jatkamme kahden edelliskesän tapaan kansalaistoiminnan keskus Leinikissä Hiekkaharjussa ja avaamme uuden leiripaikan Kivistöön.

Katso partiolaisten päiväleiritHelsingissä aiempaa enemmän 10–12 -vuotiaiden leirejä.

Tarjoamme 10–12 -vuotiaille seikkailijoille leirejä Kruununhaassa, Lauttasaaressa, Oulunkylässä, Vuosaaren Seikkailutalossa ja Östersundomin leirikeskuksessa. Näistä kannattaa huomata, että Lauttasaaren ja Oulunkylän leireillä on sekä 7–10 -vuotiaiden ryhmät, ja 10–12 -vuotiaiden ryhmät, joten eri-ikäiset sisarukset on helppo tuoda samaan leiripaikkaan! Kruununhaan leiri on retkileiri, joka kokoontuu Senaatintorilla Helsingin tuomiokirkon tiloissa ja tekee päivittäin kiinnostavan ja mielenkiintoisen retken pk-seudun alueella.

Katso partiolaisten päiväleiritHyvinkäällä Kiljavalla 14 eri leirijaksoa heti kesäkuun alusta elokuun alkuun ja uutuutena Kesärinteen leirit Tuusulassa.

Kiljavan Leirikesän supersuositut yöleirit järjestetään tottakai myös kesällä 2020 Hyvinkäällä Kiljavan leirikeskuksessa.

Yhteensä 14 eri leirijaksoa kesäkuun alusta elokuun alkuun. Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille, avustajan tukea tarvitseville lapsille ja kehitysvammaisille lapsille sekä noin 13–15 -vuotiaille brontoille. Leireille pääsee Helsingin keskustasta yhteisellä bussikuljetuksella. Yöleirin leirimaksuun voi hakea Veikkauksen alennusta.

Katso Kiljavan Leirikesä

Kesärinteen Leirikesä toteutetaan ensimmäistä kertaa kesällä 2020. Leirit järjestetään Tuusulassa, Rusutjärven rannalla Kesärinteen Leirikeskuksessa.

Yhteensä 4 leiriä kesäkuun ajan. Leirit alkavat maanantaisin ja päättyvät perjantaisin (juhannusviikko torstaina). Paikkoja noin 7–12 -vuotiaille leiriläisille. Muut Kesärinteen leirien yksityiskohdat tarkentuvat pitkin kevättä ja tiedotamme niistä verkkosivuillamme.

Katso Kesärinteen LeirikesäIlmoittautuminen leireille alkaa ke 8.1.2020 klo 12.00. Varauspalvelun kautta

Leirit avataan Varauspalveluun tammikuun alussa. Varauspalveluun pääset osoitteella https://varaus.leiri.fi.

Espoon leirien ilmoittautuminen alkaa, kun leirien toteutuminen varmistuu.