Leirikesä ry työllistää ensi kesänä jopa 200 nuorta aikuista vastuullisiin ja merkityksellisiin työtehtäviin kesän eri leireille.

Etsimme ensi kesän leiriprojekteihin tiiminvetäjiä, ohjaajia ja apuohjaajia sekä leirien tukitoimista vastaavia henkilöitä, eli toimistosihteereitä, ensiapuvastaavia, huoltomiehiä, pakettiautokuskeja, logistiikasta vastaavia, mediavastaavia ja yövalvojia. Lisäksi tarvitsemme keittiöapulaisia ja apuemäntiä.

Leirit järjestetään Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Vantaalla. Tutustu kaikkiin leiripaikkoihin verkkosivuillamme:

Hakuaika kaikkiin tehtäviin on la 23.11.2019 – ma 6.1.2020. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita ja yläikärajaa meillä ei ole!Yhteensä 97,5 % henkilökuntapalautteeseen vuonna 2019 vastanneista kesätyöntekijöistä oli aivan tai melkein samaa mieltä väittämän "Olen tyytyväinen työsuhteeseeni Leirikesällä" kanssa.

Annamme kaikille kesätyöhön valituille koulutuksen ja perehdytyksen omaan tehtävään ja Leirikesän toimintaan yleisesti. Teemme kirjalliset työsopimukset ja kaikki meillä työskennelleet saavat työtodistuksen. Leirien valmistelutyössä on joustavat työajat. Palkkauksemme noudattaa Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme työterveyshuollon Mehiläisessä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme napauttamalla alta:

» Avoimet työpaikat


Tutustu myös verkkosivujemme rekrytointiosioon ja työnkuviin.