Tule mukaan tekemään maailman parhaita leirejä!

Partiolaisten Päiväleirien ja Kesärinteen Leirikesän leiriprojektit etsivät uusia kippareita! Kiljavan Leirikesän 2021 projektia johtaa Viivi Harinen.

Leirikesä ry järjestää kesällä 2021 yhteensä lähes 20 yöleiriä Kiljavan leirikeskuksessa Hyvinkäällä, 4 yöleiriä Kesärinteen leirikeskuksessa Tuusulassa sekä yhteensä noin 130 päiväleiriä Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Odotamme, että ensi kesänä noin 4 500 osallistujaa tulee nauttimaan maailman parhaista lastenleireistä!

Etsimme leirinjohtajia kesän 2021 päiväleirien ja Kesärinteen leirikokonaisuuksille. Leirinjohtajan työ alkaa marraskuussa ja jatkuu kesän leirien yli. Leirinjohtaja vastaa oman leirikokonaisuuden suunnittelusta, toteutuksesta, lopputöistä ja raportoinnista. Leirinjohtaja toimii työnantajan edustajana ja oman henkilökunnan esimiehenä. Leirinjohtaja vastaa leirikokonaisuuden taloudesta ja turvallisuudesta sekä leiripaikan vuokraajana leirialueen hyvästä kunnosta.

Oletko sinä etsimämme sankari? Katso koko hakuilmoitus ja lisätiedot Leirikesän verkkosivulta ja jätä työhakemus su 25.10.2020 mennessä!


Lisäksi Uudenvuoden talvileireille haetaan tekijöitä

Vuoden vaihteessa järjestämme yhden yöleirin Kiljavan leirikeskuksessa Hyvinkäällä ja kaksi päiväleiriä Helsingissä, Oulunkylässä ja Suutarilassa. Yöleirin johtajana toimii Viivi Harinen.

Kaikille vuoden vaihteen leireille haetaan henkilökuntaa leirin eri tehtäviin. Katso kaikki tehtävät ja lisätiedot Leirikesän verkkosivuilta ja jätä työhakemus su 25.10.2020 mennessä!