Tule mukaan askartelemaan, matkustamaan, tanssimaan ja kokkailemaan Leirikesän Puuhatuokioihin ja Puuhakerhoon!

Kaikille avoimet ja maksuttomat puolen tunnin mittaiset Leirikesän Puuhatuokiot on suunnattu noin alakouluikäisille. Lasten ”oma kokous” järjestetään Zoom-alustalla, ja ohjelmassa on virtuaalileirien suosikkiohjelmaa leikeistä askarteluun ja rooliohjelmista discoon. Tässä kokouksessa ei vain istuta, vaan vuorossa on hauskaa yhdessäoloa liikkumisen ja käsillä tekemisen merkeissä.

Leirikesän Puuhatuokiot

  • joululomalla 28.-31.12. päivittäin klo 14-14.30
  • 7.1.2021 alkaen koko tammikuun ajan joka arkipäivä koulupäivän päätteeksi klo 15-15.30.

Osallistuminen on maksutonta eikä edellytä ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja ja linkit varauspalvelustamme

Leirikesän Puuhakerho tarjoaa 4.-5.1. kahden tunnin mittaisia kokkikerhoja

Valmistetaan yhdessä hyvä ja terveellinen lounas leiriohjaajamme opastuksella. Ei haittaa, vaikka äiti ja isä eivät olisikaan kotona: taitava ohjaajamme varmistaa, että kaikki saavat vatsansa täyteen! Maistuvat lounaat on suunniteltu siten, että jo 7-vuotias koululainen pystyy valmistamaan sen itse, virtuaalisesti ohjattuna.
Toiminta toteutetaan zoom-alustalla.

Osallistuminen on maksutonta. Vain lounastarvikkeet jokainen kustantaa lapselle itse. Ruoka- ja tarvikelistat löytyvät Leirikesän nettisivuilta edellisellä viikolla.

Leirikesän Puuhakerho 4.-5.1. klo 11-13

Katso Puuhakerhon lisätiedot, ruuat ja reseptit Varauspalvelustamme


Katso myös tuleva leiritarjontamme osoitteessa www.leiri.fi

Leirikesä ry on Suomen suurin lasten leirijärjestö. Järjestämme koulujen loma-aikoina päiväleirejä pääkaupunkiseudulla, virtuaalisia päiväleirejä ja yöleiritoimintaa Uudellamaalla. Leireillämme käy noin 4 500 lasta ja nuorta nauttimassa leirielämästä.