Kolme pientä kuvaa vasemmalta oikealle: työntekijä hymyilee partiohuivi kaulassa, työntekijä hymyilee lippalakki päässä, työntekijä näyttää paukkuja ja hymyilee kameralle

Kesätyöpaikat 2021 nyt haettavissa!

Leirikesä ry järjestää ensi kesänä maailman parhaita lastenleirejä yhteensä noin 4 500 lapselle ja nuorelle Espoossa, Helsingissä, Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Vantaalla. Etsimme nyt  yhteensä noin 230 kesätyöntekijää yli 20:een eri tehtävään. Nuorimmat työntekijämme voivat olla 15-vuotiaita, jotka saavat ensikosketuksen työelämään.

Eri leireillä on paljon erilaisia tehtäviä ja hommia, joista löytyy vaihtelua ja sopivasti haasteita jokaiselle. Leirikesä tarjoaa myös varsin hyvät etenemismahdollisuudet aina vain vastuullisempiin tehtäviin leiriorganisaatiossa. Kerromme ylpeydellä niitä tarinoita, joissa ujo ja arka apuohjaaja on kasvanut kanssamme aina leirinjohtajaksi saakka ja saanut erinomaiset kannukset myöhemmässä työelämässä menestymiseen!


Hakuaika päättyy ke 20.1.2021, jonka jälkeen osa saa haastattelukutsun

Työntekijä hymyilee kameralle lippis päässä

Hakuaika kesätöihin on verkkosivuillamme ma 7.12.2020 – ke 20.1.2021. Kun hakuaika on päättynyt, luemme ja käsittelemme kaikki työhakemukset kerralla. Työhakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan työhaastatteluun Helsinkiin. Työhaastattelut järjestetään ma 1.2.2021 – su 21.2.2021 välisenä aikana lähtökohtaisesti fyysisesti Helsingissä, mutta jos koronatilanne on hankala, ohjeistamme haastatteluun kutsuttavia erikseen etähaastatteluista.

Kun kaikki haastattelut on saatu purkkiin, alamme tekemään valintoja kesän työntekijöiksi. Valinnat tehdään haastatteluiden jälkeen ma 22.2.2021 – su 28.2.2021 välisenä aikana ja ilmoitamme tiedon kesätyöstä valituille hakijoille maaliskuun alussa sähköpostitse. Kun olemme tavoittaneet kaikki valitut, lähetämme tiedon rekrytoinnin päättymisestä sähköpostitse kaikille hakijoille 14.3.2021 mennessä (myös heille, joita ei valita kesätyöhön).


Leirikesä on haluttu työnantaja ja saamme satoja kesätyöhakemuksia

Annamme kaikille kesätyöhön valituille koulutuksen ja perehdytyksen omaan tehtävään ja Leirikesän toimintaan yleisesti. Teemme kirjalliset työsopimukset ja työsuhteen päätyttyä työntekijät saavat meiltä työtodistuksen.

Kaikki työntekijät ovat suoraan Leirikesän palkkalistoilla ja Leirikesä ry on jokaisen työntekijän työnantaja. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja tarjoamme työterveyshuollon Mehiläisessä.

Oikotie.fi-työnhakupalvelun Vastuullinen kesäduuni-kampanjan logo

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Erittäin mielekkään työn lisäksi meiltä saa upean työyhteisön ja todennäköisesti elinikäisiä ystäviä. Panosta työhakemukseen ja näytä meille, miksi juuri sinä olet maailman parhaiden lastenleirien tekijä.

» Katso avoimet kesätyöpaikat 2021