Kolme pienempää kuvaa rinnakkain vasemmalta oikealle: pojat kokkaavat ruokaa trangialla, ohjaaja istuu penkillä lapsen vieressä, tyttö kiipeilee puussa

Syksyn päiväleirit järjestetään viime vuosien tapaan koululaisten syyslomalla Taivallahdessa ja Viikissä, sekä tänä syksynä uutena kohteena Haagassa.

Päiväleirit on tarkoitettu kaikille noin 7–10-vuotiaille koululaisille. Leirille osallistuvan lapsen ei tarvitse olla partiolainen tullakseen mukaan.

Leirillä tutkitaan mielenkiintoisia paikkoja, kokkaillaan ruokaa retkikeittimillä, pelataan, leikitään, nikkaroidaan ja askarrellaan ja nautitaan lomapäivistä parhaiden kavereiden kanssa! Partiolaisten päiväleirit on oivallinen ajanviettotapa lapsen loman ajaksi. Päiväleiri on kätevä ja helppo ratkaisu lapsenhoidon järjestämiseksi, kun vanhemmat ovat vielä töissä.

Leirien hinnat 146 €–189 €. Hinta sisältää kaiken, eli lounaan ja välipalan, ohjaajien huolenpidon, ensisijaisen tapaturmavakuutuksen sekä runsaasti hauskaa ohjelmaa koko leirin täydeltä.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Yksityiskohtaisempia tietoja voit lukea tältä sivulta.