Tärkeää tietoa vuodenvaihteen leirien järjestämisestä

Koronavirustilanteeseen liittyen Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on kieltänyt Uudellamaalla kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa kolmeksi viikoksi, eli su 13.12.2020 saakka.

Lisäksi Helsingin kaupunki on myöhemmin tällä viikolla päättämässä muiden pk-seudun kaupunkien kanssa omia rajoituksia.

Näillä rajoituksilla on vaikutuksia leirien järjestämiseen. Lue alta leirikohtaisesti, mitä tämä tarkoittaa oman leirin kohdalla.


Uudenvuoden yöleiri Kiljavalla

Jos yli 20 henkilön kokoontumisrajoitus Uudellamaalla jatkuu 13.12. jälkeen, ulottuen vuodenvaihteen yli, Uudenvuoden yöleiri Kiljavalla todennäköisesti peruuntuu.

Jos rajoituksia lievennetään niin paljon, että leiri on mahdollista järjestää, se järjestetään varmasti.

Jos leiri perutaan, asiakkaat saavat halutessaan rahansa 100 % takaisin tai voivat vaihtaa veloituksetta Hiihtoloman yöleirille helmikuussa 2021.

Kiinnostus leiriä kohtaan on ollut varsin hyvää ja tietysti toivomme, että leirin järjestäminen onnistuisi. Leirillä on tällä hetkellä 37 osallistujaa, joka on lähes 70 % leirille varatuista paikoista.

Meillä ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollisuutta järjestää leiriä sisätiloissa, muuttumattomissa ja enintään 20 henkilön ryhmissä. Kesällä tällainen tilanne olisi paljon helpommin järjesteltävissä.

» Tiedotamme joka tapauksessa vielä erikseen Uudenvuoden yöleirin peruutuksesta tai järjestämisestä, kun viranomaiset ovat tehneet seuraavat päätökset.


Uudenvuoden päiväleiri Suutarilassa

Suutarilan päiväleiri on tarkoitus järjestää Helsingin kaupungin hallinnoimassa nuorisotilassa. Kaupunki saattaa sulkea kaikki nuorisotilansa ja kieltää kaikki yleisötilaisuudet. Kaupunki päättää asiasta myöhemmin tällä viikolla (VKO 48).

Jos Helsingin kaupunki sulkee nuorisotilat ja kieltää yleisötilaisuuksien järjestämisen niin, että rajoitukset jatkuvat vuodenvaihteen yli, Uudenvuoden päiväleiri Suutarilassa todennäköisesti peruuntuu.

Jos leiri perutaan, asiakkaat saavat rahansa 100 % takaisin.

Jos rajoituksia lievennetään niin paljon, että leiri on mahdollista järjestää, se järjestetään varmasti.

Kiinnostusta leiriä kohtaan on ollut mukavasti ja haluaisimme osaltamme tarjota perheille mahdollisuuden lapsen loma-ajan tekemiseen ja toisaalta lastenhoitoon, jos huoltajat ovat leirin aikana töissä. Leirillä on tällä hetkellä 7 osallistujaa, ja leirille on varattu paikka 17 osallistujalle ja 3 henkilökunnan jäsenelle.

» Tiedotamme joka tapauksessa vielä erikseen Suutarilan päiväleirin peruutuksesta tai järjestämisestä, kun viranomaiset ovat tehneet seuraavat päätökset.


Uudenvuoden päiväleiri Oulunkylässä

Kysyntä Uudenvuoden päiväleiriä Oulunkylässä kohtaan on ollut matalaa. Osallistujia on tällä hetkellä 3 ja leirille on varattu paikka 17 osallistujalle.

Juuri nyt näyttää siltä, että leiri peruuntuu alhaisen osanottajamäärän takia, mutta jos leirille tulee lisää ilmoittautumisia ja yhteiskunnan tilanne leirin järjestämisen mahdollistaa, se järjestetään.

Uudenvuoden päiväleirin Oulunkylässä järjestämisestä päätetään lähiaikoina sen mukaisesti, miten leirille tulee ilmoittautumisia ja millaisia rajoituksia Helsingin kaupunki päättää lopulta ottaa käyttöön.

 Jos leiri perutaan, asiakkaat saavat rahansa 100 % takaisin.

» Tiedotamme joka tapauksessa vielä erikseen Oulunkylän päiväleirin peruutuksesta tai järjestämisestä, kun viranomaiset ovat tehneet seuraavat päätökset.


Pelaamme avoimin kortein

Noudatamme viranomaisten antamia ohjeita, neuvoja ja määräyksiä ja siksi tiedotamme jo tässä vaiheessa eri vaihtoehdoista.

Samaan aikaan teemme parhaamme, että pystymme järjestämään laadukasta loma-ajan toimintaa kaikenlaisten perheiden kaikenlaisille lapsille poikkeusolosuhteet huomioiden.