Tule tekemään harjoittelu Leirikesälle!

Etsimme Leirikesän Helsingin toimistolle viestinnästä ja markkinoinnista kiinnostunutta harjoittelijaa kolmen kuukauden ajaksi ajalle 17.1.2022–8.4.2022 (12 vko). Harjoittelu on kokopäiväinen, pääsääntöisesti arkisin maanantaista perjantaihin klo 8-16 (työaikaliukumat mahdollisia noin 2h kummassakin päässä). Harjoittelu sopii esimerkiksi tradenomi (AMK) opiskelijalle. Harjoittelusta maksetaan palkkaa ja lisäksi tarjoamme lounasedun.

Monipuoliset tehtävät tarjoavat haasteita ja vastuuta

Harjoittelijana vastaat omalta osaltasi asiakaspalvelusta ja -viestinnästä sähköpostitse, puhelimitse ja verkkosivustomme chatin kautta toimiston. Näiden lisäksi harjoittelija hoitaa toimiston yleisiä tehtäviä.

Varsinaisena pihvinä harjoittelussa on kuitenkin viestintä- ja markkinointipuoli. Harjoittelija ottaa Leirikesän profiilit Instagramissa ja Facebookissa haltuun. Harjoittelussa pääsee suunnittelemaan ja toteuttamaan mainoskampanjoita FB/IG lisäksi myös Google Adsiin. Harjoittelijan työpöydälle kuuluvat sähköpostimarkkinointi nykyaikaisilla työkaluilla ja tehtäviisi kuuluu myös leiri.fi -sivuston Ajankohtaista -osion päivitys. Harjoittelijana jatkat ja päivität aiemman harjoittelijan tekemää markkinointisuunnitelmaa.

Yksi harjoittelijan suuremmista vastuualueista on viestintä- ja tiedotustapahtuman suunnittelu ja toteutus noin 40–50 osallistujalle, jos kevään koronatilanne tilaisuuden mahdollistaa. Olet aktiivisesti mukana kaikissa kesän leirien markkinoinnin toimenpiteissä, kuten erilaisten yhteystietolistojen päivitys, tiedonhaku ja materiaalin postitus.

Harjoittelija saa meiltä oman työpisteen Helsingin toimistolta Töölöstä. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet (tietokone, puhelin, O365-ympäristön ohjelmistot), joten myös tarvittaessa etätyöskentely kotoa onnistuu mainiosti.

Harjoittelu Leirikesällä on ollut onnistunut kokemus!

Aiemmat harjoittelijat (Tradenomi AMK), ovat viihtyneet tehtävien parissa, saaneet näkemystä ja kokemusta myös kolmannen sektorin toimintaan ja onpa kaksi opinnäytetyökin tehty viime vuosina em. koulutusohjelmaan. Aiemmat harjoittelijat ovat myös tehneet myöhemmin harjoittelun jälkeen ihan palkkatöitä Leirikesällä ja napanneet koko kesän mittaisen kesätyön.

Harjoitteluun on helppo yhdistää kehittämistehtävä ja tarvittaessa harjoittelija pääsee seuraamaan myös yhdistyksen muuta toimintaa oman työnsä ohessa (mm. kesätyöntekijöiden rekrytointi).

Katso siis hakuilmoitus ja jätä hakemus heti! Hakuaika päättyy 1.12.2021. Haastattelemme ehdokkaita viikoilla 49–50 ja valitulle ilmoitetaan viikon 51 loppuun mennessä.

» KATSO AVOIMET TEHTÄVÄT