Avaamme tänään tiistaina klo 12.00 ilmoittautumisen vielä yhteensä 43 päiväleirille Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla ja tämän myötä Leirikesän kesäkauden 2021 leiritarjonta on valmis ja lopullinen!

Tänään avautuvat uudet kesäleirit 2021 järjestetään:

  • Eestinmalmilla, Kalajärvellä, Kivenlahdessa, Leppävaarassa, Soukassa ja Tapiolassa (Espoo).
  • Herttoniemessä, Meilahdessa, Ruoholahdessa ja Taivallahdessa (Helsinki)
  • Hiekkaharjussa ja Martinlaaksossa (Vantaa)
  • also, we are organizing two International Day Camps in Ruoholahti Helsinki

Näiden lisäksi järjestämme päiväleirejä erittäin kattavasti eri puolilla Helsinkiä kaikille 7–12-vuotiaille koululaisille. Päiväleireistä valtaosa on suunnattu 7–10-vuotiaille, eli 1.–3.-luokkalaisille, mutta seasta löytyy retkileirejä 10–12-vuotiaille, eli 4.–6.-luokkalaisille.

Katso kaikki kesän päiväleirit alla olevista linkeistä:


Kesän yöleirit järjestetään Hyvinkäällä Kiljavalla ja Kesärinteessä Tuusulassa. Yöleirejä löytyy kesäkuun alusta elokuun alkuun ja leireille voivat osallistua kaikki 7–12-vuotiaat lapset. Osalla Kiljavan Leirikesän leireistä on paikkoja myös 13–15-vuotiaille nuorille ja kesän kahdelle Nuorten leirille voivat osallistua vielä lukion ekalle luokalle siirtyvät 16-vuotiaat nuoret.

Tutustu kesän yöleireihin alla olevista linkeistä:


Leirikesä ry järjestää ensi kesänä myös virtuaalisia lastenleirejä, eli Leirikesän Verkkoseikkailuita! Leirit järjestetään kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon ajan Internetissä ja leireille mahtuu mukaan noin 60 lasta (20 per verkkoseikkailu).

Leirikesän Verkkoseikkailut kehitettiin koronakeväällä 2020 vastaamaan lasten loma-ajan tarpeeseen, kun valtakunnalliset kokoontumisrajoitukset olivat tiukimmillaan. Kysyntää verkkoleirille on ollut myös akuuteimman vaiheen jälkeen ja tästä syystä Verkkoseikkailut seikkaillaan joka tapauksessa ensi kesänä, vaikka koronatilanne yhteiskunnassa olisi hyvä.

Katso Verkkoseikkailut alla olevasta linkistä:


Varaa lapsen loma huoletta – jos leiri perutaan, saat rahasi 100 % takaisin. Voit lisäksi itse peruuttaa tekemäsi varauksen ilman erityistä syytä 1.5.2021 mennessä vain peruutusmaksulla 30 EUR. Lääkärintodistusta vastaan peruutus onnistuu entiseen tapaan 10 EUR toimistokuluilla. Katso maksu- ja peruutusehdot.

Huomioimme koronavirustilanteen kaikkien leirien järjestelyissä ja noudatamme viranomaisten antamia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Järjestämme leirit kesä-elokuussa 2021 voimassa olevia viranomaisten määräyksiä ja ohjeistuksia noudattaen.